Dodaj do ulubionych

bee z plusem czy bez

28.04.13, 13:27
chodzi za mna bee - ale nowego poki co nie ma szans, zebym kupila a sa traz do kupienia uzywki bee tego zwyklego - obydwa raczej w dobrym stanie - tak by wynikalo ze zdjec przynajmniej - ile max mozna dac za taki wozek. Kusi mnie w zwyklym bee buda, ktora jest wieksza i chyba bardziej osloniete siedzisko - mala ma roczek. No i pytanie czy w zwyklym bee nozki ne beda jej drastycznie zwisac zaraz, bo jednak siedzisko chyba nieco plytsze jest od bee plus?
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: bee z plusem czy bez 28.04.13, 19:41
      Miałam bee z plusem dwa razy i za każdym razem coś mi w tym wózku nie pasowało tongue_out
      ale bee+ ma tą zaletę, że możesz siedzisko rozsunąć, a znowu zwykłe bee ma lepiej osłonięte siedzisko. No i design dla mnie o wiele lepszy bee+.
      Tak Ci tylko napiszę, że ja mojego drugiego bee+ kupiłam za 1300zł smile wózek oczywiście był na gwarancji smile także trzeba czekać na okazję wink
      • martuska1982 Re: bee z plusem czy bez 28.04.13, 21:18
        mnie się w tym zwykłym bee podoba buda, ale mój syn nie lubi się za mocno osłaniać (tylko budkę z gt zasłoniętą do końca toleruje), więc ja bym wolała bee plus jakbym już chciała go kupować, aczkolwiek jeśli twoje dziecko przeciw budkom nie protetuje to bee zwykłe jest ok.Jakbym miała wybierać ja nie patrząc na preferencje syna to wolałabym bee zwykłe, z tą większą buda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka