emma301 16.05.13, 08:58 Co sądzicie o tej przyczepce/wózku do joggingu, na rolki itp? Będzie ok dla prawie trzylatka? Warto jeszcze inwestować w takie cudo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Chariot CX1 16.05.13, 09:43 Ogolnie one prawie nie traca na wartosci, wiec moze warto. Z tym, ze ja bym zdecydowanie kupila model Cougar (tanszy troche, a naprawde juz wysokiej klasy). Jesli planujesz wiecej dzieci, to napewno warto. Odpowiedz Link
emma301 Re: Chariot CX1 16.05.13, 09:58 więcej dzieci już nie palnuję - to dla najmłodszego zaraz pooglądam Cougara, dzięki Odpowiedz Link
kasiekonik Re: Chariot CX1 16.05.13, 14:03 hej, ja byłam zainteresowana kupnem CX2 ale no względy finansowe uniemożliwiły mi to. I tak! To odpisał mi sprzedawca ze skelpu internetowego: Treść wiadomości > Witam, jestem zainteresowana kupnem Chariota dla 2ki dzieci w wieku: > 2lata i noworodek. Chariot miałby TYLKO służyć do biegania. Czym > różnią się modele Chariot Couguar2 od CX2??? poza tym, że ceną (dość > znacząco) Witam. CX2 jest przystosowany do biegania ponieważ jest wyposażony w hamulec roboczy (działający na koła tylne). Do Cougara hamulce można dokupić w cenie 349zł (zakłada się go na koło przednie do joggingu). Dodatkowo (w stosunku do modelu Cougar) CX2 posiada: - dodatkową wyściółkę w środku - rączkę wielofunkcyjną umożliwiającą chwycenie w różnych pozycjach (przystosowana do biegania) - otwierana boczne okna (odpinane na zamkach błyskawicznych, po otwarciu pozostaje moskitiera) - opony z bocznym paskiem odblaskowym - mały plecak zakładany na uchwyt Cougar2 posiada taką samą kabinę i zawieszenie - tutaj nie ma żadnych różnic jeśli chodzi o komfort prowadzenia wózka. Jeśli planuje Pani zakup to proponuję zrobić to jeszcze w październiku ponieważ dystrybutor zapowiedział podwyżkę cen wszystkich modeli o kilkaset zł. Odpowiedz Link
emma301 Re: Chariot CX1 16.05.13, 14:38 Kasiekonik, bardzo dziękuję za informacje Pomogłaś mi. Odpowiedz Link
pinik Re: Chariot CX1 16.05.13, 22:43 My mamy Cougar 1. Jestem z niego baaaaardzo zadowolona (mielismy juz wiele przyczepek, rowniez innych firm). Ale ja z nia nie biegam. Kupilam tylko te male koleczka, zeby moc uzywac jako wozek, jak zajdzie potrzeba, a tak to ciagamy ja rowerami. Jest swietna. Lekka i ma super amortyzacje. I jeszcze ten schowek na "graty"! Odpowiedz Link
emma301 Re: Chariot CX1 28.07.13, 23:34 zainwestowałam, w cx1, kolor aqua i powiem Wam, że jest rewelacyjny! wykorzystywany głównie do jazdy na rolkach, spisuje się bosko, Młody siedzi zadowolony i ma jeszcze dużo miejsca i kilka fotek: Odpowiedz Link