Dodaj do ulubionych

city mini gondole

22.05.13, 18:46
czy wiecie czy jakies nieorginalne gondole pasuja do city mini double gt? twarde lub miekkie?
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: city mini gondole 22.05.13, 20:20
      Miękkie gondole to zapewne większość, bo one są raczej uniwersalne, trzeba tylko sprawdzić wymiary.
      Co do nieoryginalnych sztywnych gondolek to myślę, że nic nie będzie pasować. Ja do EW duo mam adaptery pod fotelik maxi-cosi i gondolę która na takie adaptery się montuje, jednak w przypadku wózka podwójnego siedzisko jest jednak węższe i te adaptery wychodzą jakby na zewnątrz do montażu fotelika jest ok, ale już gondola mi nie weszła między rurki stelaża. Myślę, że w BJ będzie podobnie tzn. nawet jak są dostępne adaptery pod fotelik m-c to gondolki (czy maxi-cosi czy BJ z pojedynczego wózka) nie wciśniesz w stelaż uncertain
      • kaskk Re: city mini gondole 22.05.13, 21:42
        A czy miękkie można zamontować przodem do.mamy?
        • afroddytta Re: city mini gondole 22.05.13, 21:49
          Taką miękką gondolę to nie mocujesz, kładziesz po prostu na rozłożonym siedzisku i jakoś musisz przypiąć aby nie wypadła, niby wszystko jedno w którą stronę położysz. Pytanie raczej o osłonięcie malucha w sensie, że nie wszystkie miękkie gondole mają swój daszek, poza tym Ty musisz jakoś malucha widzieć itd. trzeba to jakoś sobie wypróbować itd. i ogólnie co kto lubi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka