Dodaj do ulubionych

Micralite Superlite - kolory

15.06.13, 17:00
Obawiając się o owady na żółtym zdecydowałam się na niebieski kolor. Coś mi jednak strzeliło do głowy i wzięłam zamiast niebieskiej wkładki - czerwoną. I teraz jak patrzę tak na spokojnie w domu, to za dużo jest jednak tych kolorów. Czarny stelaż, kosz, pasy, jasnoszara siatka niebieska budka i czerwona wkładka. Czerwień jest ładna, ale mocna, soczysta i z kolorowymi ciuszkami może się "kłócić". Jestem właściwie zdecydowana wymienić wkładkę na niebieską (do poniedziałku mam taką możliwość), ale ciocia marudzi, że dla dziewczynki niebieski wózek średnio pasuje, synom też się ta kompilacja kolorystyczna (niebieski/czerwony) podoba. Wózek jest kosmiczny, ciekawy, ale taki miks kolorów to już chyba za dużo. Jak sądzicie? Dobry będzie cały niebieski dla dziewczynki?
Obserwuj wątek
    • flower_v Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 17:03
      moge zapytac gdzie kupilas? bo za mna coś ostatnio chodzi zółty wózek i biorę tez pod uwage Micralite.
      • flower_v Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 17:22
        a cały niebieski jak najbardziej dla dziewczynki bedzie ok moim zdaniem, niebieski jest uniwersalnym kolorem, przynajmniej ten niebieski micralite. choć sądze tylko po zdjęciach katalogowych, bo nie widziałam tego niebieskiego w rzeczywistości.
        • pomilak1 Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 17:30
          A wrzucisz jakieś fotki? smile Ja bym wymieniła na cały żółty big_grinbig_grin wink
          A na poważnie jasne że niebieski pasuje do dziewczynki smile
          • nati_28 Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 18:08
            Wrzuciłabym chętnie fotki, ale mój telefon mi padł i nie mam czym zdjęć zrobić, a aparat najstarszy syn pożyczył swojej dziewczynie wink
            Może jak wróci, to go poproszę, żeby swoim telefon zrobił.
      • nati_28 Flover 15.06.13, 18:06
        W 3kiwi we Wrocławiu, ale u przedstawiciela nie ma już żółtej wkładki, dopiero we wrześniu
    • chubabubba Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 17:45
      Ja tez lobbuje za czarno/zoltym. Bee all black juz trzecie lato uzywam glownie w takich kolorach bo malzonek nie pozwala zmienic i nie widze robali tudziez innych zyjatek za wyjatkiem uzytkownikawink
      • nati_28 Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 18:05
        Czarno-żółty w opcji czarna budka/żółta wkładka na tą chwilę odpada, bo w PL nie ma do września czarnych budek i żółtych wkładek. Jest opcja odwrotna. Ja już zakupiłam niebieską budkę i mogę jedynie zmienić wkładkę. Cały niebieski wygląda fajnie, ta czerwień w tym zestawieniu na żywo trochę mnie razi. Dokupiłam też daszek Sunshine, a on jest czarny, zatem z daszkiem będzie czarno-niebieski. Też fajny. Nota bene, mąż jak zobaczył ten wózek, to się załamał, bo on tradycjonalista. Ale ten wózek będzie dla mnie na szybkie wypady do sklepu, bo świetnie się składa i mieści w samochodzie bez problemu. A często z córką jeździmy po mieście i coś załatwiamy. Za to małżonek oświadczył, że z tym Micralite nie jedzie na wczasy absolutnie, bo jako jedyny wózek, to on sobie nie wyobraża na wakacjach. Po czym zapakował córkę w Solę i poszedł na spacer, dodając że na wczasy zabieramy Solę, bo stabilniejsza i wygodniejsza dla dziecka.
        • flower_v Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 18:09
          a czy bude i siedzisko/ta siateczke mozna calkowicie zdjac? np do prania.
          • nati_28 Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 21:11
            Siateczkę można zdjąć do prania. Nie wiem jak z budą. Jutro sprawdzę dokładnie
        • monika_kas Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 18:12
          Nati a Ty będziesz w swoim Micralite woziła swoją 8-miesięczną córcię? Zastanawiam się też na kupnem Micralite dla synka 9 miesięcy.... Ale nie mam nigdzie mozliwości zobaczenia go na żywo i przymierzenia synka do niego... Mogłabyś strzelić jakąś fotkę córki w wózku i wysłać mi na gazetowego (jeśli to nie problem)? Chciałabym zobaczyć jak się siedzi w nim dziecku w tym wieku i o takich "gabarytach" smile
          • nati_28 Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 21:14
            Całkiem fajnie wygląda w nim dziecko 9 miesięczne. Moja córcia jest szczuplutka i fajnie się prezentuje.
            Syn przesłał mi na maila zdjęcia, które mu wczoraj wysłałam z jeszcze wówczas działającego telefonu i niestety tak maluteńkie wyszły, że nie jestem w stanie ich wrzucić, czy to na maila czy też tu na forum sad
    • sztucznamrowka Re: Micralite Superlite - kolory 15.06.13, 18:22
      Mnie się Micralite czarno-żółty najbardziej podoba smile ale jak się nie zdecydowałaś to niebieski dla dziewczynki też jest OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka