Dodaj do ulubionych

gt dla dziewczynki - folia?

12.07.13, 17:58
jaka folie kupowac - uniwersalna czy oryginalna?
i jaki kolor polecacie dla dziewczynki? wklade bede u pani Helenki zamawiac rozowa
czy brac caly czarny wozek czy z czerwienia?
Obserwuj wątek
    • yoku Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 18:41
      Byłam wlasnie dzisiaj w "świecie dziecka" po folie do GT i nie było oryginalnej wiec sprzedawca pokazał mi jak nieoryginalna leży na tym wózku... Dno, wiec kupuje oryginalna.
      Ja mam dla dziewczynki czarny GT i wkladke od Pani Helenki z jednej strony paski a z drugiej sowy smile
      • magda79pn Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 19:14
        ja mam szaro-czerwony, właściwie wiśniowy (bo był najtańszy tongue_out ) ale jeździ chłopiec

najładniejszy był szaro-żółty bamboo, ale nie miałam czasu czekać na niego (tydzień) więc zdecydowałam, że biorę obojętnie jaki - najtańszy wink

w innym wątku widziałam, że pytałaś o cenę, u mnie w sklepie stacjonarnym był za 1389 + 99 za pałąk, musisz poszukać w necie, ja przeszukałam allegro, sklepy internetowe itp, i znalazłam za 1200 z pałąkiem i przesyłką pobraniową smile zamówiłam w czwartek przed 15-tą, a w piątek koło południa był u mnie smile
        • magda79pn Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 19:15
          aha, folię mam od jane challenger wink pasuje do wszystkich wózków
          • jotka_k Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 19:21
            ja zapatrzona w blue jestem smile
            folię dostałam jako gratis do wózka, uniwersalna ale może być
            kupowałam w Li-lu przez allegro, za komplet wózek+pałąk+folia+ organizer dałam 1380 zł
            • sarna3 Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 20:38
              Ja mam czarne GT (dla chłopca). Do tego materacyk od Pani Helenki w tygryski i gitary.
              Mam folię uniwersalną i oryginalną. Z tych dwóch polecam oryginalną.
              Uniwersalną muszę sprzedać.
    • dalla Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 20:40
      ja kupowalam tu:
      www.xporter.pl/wozek-baby-jogger-city-mini-shadow-green
      1180 bez palaka, ale palak juz mialam, wysylka gratis

folie mam Reer xl, za 43, miekka, sprawdza sie swietnie
      bezpiecznydzieciak.pl/product-pol-841-Oslona-folia-przeciwdeszczowa-XL-na-wozek-REER.html
      • jotka_k Re:dalla 12.07.13, 21:45
        Czy ta zalinkowana przez Ciebie folia zakrywa całą budkę z tyłu ? bo ta moja uniwersalna nie, wystaje jakieś 3-4 cm pod rączką i już wiem, że będzie mnie to wkurzać uncertain
        • sarna3 Re:dalla 12.07.13, 22:42
          Jotka, moja uniwersalna folia zakrywa niemal caly tyl, podobnie jak oryginal.
    • justka_live Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 21:21
      Ja też kupiłam w Xporterze cały czarny ale widzę, że już nie ma. Pałąka jeszcze nie mam, foli też ale chyba kupię. Dokupiłam wkładkę u P. Helenki w dinusie i wąsy smile
      Jestem zakochana w wózku smile i już nawet na inne nie patrzę, ten chyba będzie ten jedyny wink
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/lh/ee/bbvq/gkFEnURb09pIeVHVeB.jpg
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/lh/ee/bbvq/Gl6EO0MaaECjbGs1FB.jpg
      • ciupaczzka Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 21:54
        mam juz spiworek na zime rozowy i wkladke planuje rozowa wiec ten roz ni jak pasuje mi do wisniowego, zoltego, niebieskiego czy zielonego sad
        a tak nie lubie calych czarnych wozkow
        ale Twoj z wkladkami wyglada bardzo przyjemnie wiec mam nadzieje, ze i u mnie nie bedzie zle smile
        • justka_live Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 22:25
          na żywo wygląda jeszcze ładniej smile
        • gniesia007 Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 22:31
          Ja jutro zrobie fotki swojego czarnuchasmile co prawda juz nie gt tylko snap ale rowniez mam rozowy-fuksja spiworek i wkladke taka kolorowa, moze ci cos to da w wyborze calego czarnegosmile
          • ciupaczzka Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 22:34
            lubie to smile
            czekam wiec na zdjecia
            • gniesia007 Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 23:00
              https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/54/73/05/01a7b79d3e.jpg
              https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/55/73/05/01397317bf.jpg

Narazie mam tylko takiesmile
              Jutro cykne ze spiworkiem i z wkladka z drugiej strony
              • jotka_k Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 23:32
                ślicznie wygląda smile
    • 18lipcowa3 Re: gt dla dziewczynki - folia? 13.07.13, 00:05
      ja mam cały czarny i wg mnie wygląda elegancko
      • martuska1982 Re: gt dla dziewczynki - folia? 13.07.13, 00:21
        a ja żałuję, że mam nie czarny. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka