ciupaczzka 12.07.13, 17:58 jaka folie kupowac - uniwersalna czy oryginalna? i jaki kolor polecacie dla dziewczynki? wklade bede u pani Helenki zamawiac rozowa czy brac caly czarny wozek czy z czerwienia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoku Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 18:41 Byłam wlasnie dzisiaj w "świecie dziecka" po folie do GT i nie było oryginalnej wiec sprzedawca pokazał mi jak nieoryginalna leży na tym wózku... Dno, wiec kupuje oryginalna. Ja mam dla dziewczynki czarny GT i wkladke od Pani Helenki z jednej strony paski a z drugiej sowy Odpowiedz Link
magda79pn Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 19:14 ja mam szaro-czerwony, właściwie wiśniowy (bo był najtańszy ) ale jeździ chłopiec najładniejszy był szaro-żółty bamboo, ale nie miałam czasu czekać na niego (tydzień) więc zdecydowałam, że biorę obojętnie jaki - najtańszy w innym wątku widziałam, że pytałaś o cenę, u mnie w sklepie stacjonarnym był za 1389 + 99 za pałąk, musisz poszukać w necie, ja przeszukałam allegro, sklepy internetowe itp, i znalazłam za 1200 z pałąkiem i przesyłką pobraniową zamówiłam w czwartek przed 15-tą, a w piątek koło południa był u mnie Odpowiedz Link
magda79pn Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 19:15 aha, folię mam od jane challenger pasuje do wszystkich wózków Odpowiedz Link
jotka_k Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 19:21 ja zapatrzona w blue jestem folię dostałam jako gratis do wózka, uniwersalna ale może być kupowałam w Li-lu przez allegro, za komplet wózek+pałąk+folia+ organizer dałam 1380 zł Odpowiedz Link
sarna3 Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 20:38 Ja mam czarne GT (dla chłopca). Do tego materacyk od Pani Helenki w tygryski i gitary. Mam folię uniwersalną i oryginalną. Z tych dwóch polecam oryginalną. Uniwersalną muszę sprzedać. Odpowiedz Link
dalla Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 20:40 ja kupowalam tu: www.xporter.pl/wozek-baby-jogger-city-mini-shadow-green 1180 bez palaka, ale palak juz mialam, wysylka gratis folie mam Reer xl, za 43, miekka, sprawdza sie swietnie bezpiecznydzieciak.pl/product-pol-841-Oslona-folia-przeciwdeszczowa-XL-na-wozek-REER.html Odpowiedz Link
jotka_k Re:dalla 12.07.13, 21:45 Czy ta zalinkowana przez Ciebie folia zakrywa całą budkę z tyłu ? bo ta moja uniwersalna nie, wystaje jakieś 3-4 cm pod rączką i już wiem, że będzie mnie to wkurzać Odpowiedz Link
sarna3 Re:dalla 12.07.13, 22:42 Jotka, moja uniwersalna folia zakrywa niemal caly tyl, podobnie jak oryginal. Odpowiedz Link
justka_live Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 21:21 Ja też kupiłam w Xporterze cały czarny ale widzę, że już nie ma. Pałąka jeszcze nie mam, foli też ale chyba kupię. Dokupiłam wkładkę u P. Helenki w dinusie i wąsy Jestem zakochana w wózku i już nawet na inne nie patrzę, ten chyba będzie ten jedyny Odpowiedz Link
ciupaczzka Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 21:54 mam juz spiworek na zime rozowy i wkladke planuje rozowa wiec ten roz ni jak pasuje mi do wisniowego, zoltego, niebieskiego czy zielonego a tak nie lubie calych czarnych wozkow ale Twoj z wkladkami wyglada bardzo przyjemnie wiec mam nadzieje, ze i u mnie nie bedzie zle Odpowiedz Link
justka_live Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 22:25 na żywo wygląda jeszcze ładniej Odpowiedz Link
gniesia007 Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 22:31 Ja jutro zrobie fotki swojego czarnucha co prawda juz nie gt tylko snap ale rowniez mam rozowy-fuksja spiworek i wkladke taka kolorowa, moze ci cos to da w wyborze calego czarnego Odpowiedz Link
ciupaczzka Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 22:34 lubie to czekam wiec na zdjecia Odpowiedz Link
gniesia007 Re: gt dla dziewczynki - folia? 12.07.13, 23:00 Narazie mam tylko takie Jutro cykne ze spiworkiem i z wkladka z drugiej strony Odpowiedz Link
18lipcowa3 Re: gt dla dziewczynki - folia? 13.07.13, 00:05 ja mam cały czarny i wg mnie wygląda elegancko Odpowiedz Link
martuska1982 Re: gt dla dziewczynki - folia? 13.07.13, 00:21 a ja żałuję, że mam nie czarny. Odpowiedz Link