Dodaj do ulubionych

pliko mini czy inny?

15.07.13, 12:47
Nowy wózek ma być leciutki (3 piętro bez windy), dać się rozłożyć i złożyć jedną ręką, ma się rozkładać do drzemki, mieć regulowany podnóżek i musi mieścić się w zafirze przy wszystkich rozłożonych siedzeniach. Po przejrzeniu wielu stron stawiam na pp pliko mini. Może jest jednak coś lepszego, co nie rzuciło mi się na oczy?
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: pliko mini czy inny? 15.07.13, 12:50
      w zafirze po rozłożeniu wszystkich siedzeń nie mieści się nic sad
      kiedyś sprawdzałam, mierzyłam i dooopa

o ile mieści się dołem, to już ciut wyżej niestety nie, bo oparcia idą pod kątem, a i plastik od wewnętrznej strony klapy bagażnika bardzo wchodzi do środka
      • mama-osama Re: pliko mini czy inny? 15.07.13, 15:12
        Mamy teraz parasolkę, nie pamiętam jakiej firmy (trzeci dzieć w niej jeździ i wszelkie napisy się zmazały), która nam wchodzi do zafiry za siedzenia na leżąco, na boczku. Nie pomyślałam że pliko mini, który ma w opisie wymiary po złożeniu mniejsze, może być nieforemny i nie wejść sad
      • camelowa Re: pliko mini czy inny? 15.07.13, 15:23
        Nie znam zbyt bagażnika w Zafirze ale czy BJCM po zdjeciu kółka nie wejdzie? Bokiem, stojąc. W końcu płaskie toto.
        • magda79pn Re: pliko mini czy inny? 15.07.13, 15:27
          po zdjęciu wszystkich kół może i by wszedł, b-agile też był płaski, a bez kół się nie mieścił
          • annulka79 Re: pliko mini czy inny? 15.07.13, 15:35
            magda79pn napisała:

> po zdjęciu wszystkich kół może i by wszedł, b-agile też był płaski, a bez kół s
            > ię nie mieścił
            >
            >

Może to złudzenie, ale wydawało mi się ze BJ jest jednak mniejszy. Tzn składa się podobnie jak b-agile mniej więcej w paczkę na wysokość tylnego koła a koła ma jeśli dobrze pamiętam mniejsze więc ... wink ale moge się mylić.
    • ciupaczzka Re: pliko mini czy inny? 15.07.13, 15:51
      zapomniaj o pp pliko, moze i lekki ale to terkotanie i trzaski i wrzaski bede Ciebie mega wkurzac

poszukaj bj city mini, po sciagnieciu kol jest mniejszy jak b-agile (ciut dluzszy ale nizszy), tylko w tym nie ma regulowanego podnozka, no ale idealu nie ma a takiego jak szukasz (z tym co wymienilas) to jeszcze nie wyprodukowali wink
      • gleana Re: pliko mini czy inny? 17.07.13, 16:45
        A Maclaren Quest? Oparcie rozkłada się na leżąco, ma regulowany podnóżek, lekki - waży ok. 6 kg, niewielki po złożeniu.
        • pinik Re: pliko mini czy inny? 21.08.13, 00:29
          Nie wiem, o ktorym modelu zafiry tu mowa. Ja (10 lat temu) mialam ta pierwsza i parasolki spokojnie mi tam wchodzily. Quest na 200%, ale i inne (tylko nie pamietam, co to bylo). A zapp xtra nie wejdzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka