lunagda 20.07.13, 10:48 Szukam ,szukam i znalesc nie moge odpowiedniego watku,a mianowicie chcialm sie przywitac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_nyc Re: witam Wszystkich :) 20.07.13, 11:56 witamy i do udzielania sie zapraszamy Odpowiedz Link
lunagda Re: witam Wszystkich :) 20.07.13, 12:35 Mysle ze bede sie udzielac ,jestem maniakiem wozkowym ;p ) Odpowiedz Link
martuska1982 Re: witam Wszystkich :) 20.07.13, 16:50 pomilak1 napisała: > Witamy > Napisz jakie masz teraz wózki mnie korci poprosić o zdjecia.Mam jobla na punkcie oglądania real zdjęć cudzych wózków. No ale nie wiem czy tak od razu wypada dziewczynę atakować. ;P Odpowiedz Link
monika_kas Re: witam Wszystkich :) 20.07.13, 18:09 Martuśka pomyślałam to samo co Ty Też uwielbiam real zdjęcia wózków... Odpowiedz Link
the_isabelle Re: witam Wszystkich :) 20.07.13, 19:23 I ja zastanawiałam się jak się tu przywitać (za namowę pewnej forumki, którą pozdrawiam z tego miejsca ), ale jakoś na założenie nowego wątku nie wpadłam świetny pomysł. Witam się i ja - posiadaczka bbo cam 2 gen, wcześniej bbo cam 1 gen (a że Synek ma 2,5 miesiąca, więc coś czuję, że wózkowa przyszłość jeszcze przede mną ) Odpowiedz Link