Dodaj do ulubionych

easywalker sky - warto?

27.07.13, 11:07
dziewczyny zerknijcie na to ogłoszenie proszę
allegro.pl/wozek-easywalker-sky-rozowy-i3416788161.html
szukam czegoś dla sąsiadki, wiem ze to starszy model, ale jest faktycznie w swietnym stanie (przynajmniej tak wygląda na zdjęciach), pytanie tylko czy to jest dobra cena???
wózek będzie dla 7 miesięcznej dziewczynki, mała jeszcze nie siedzi, sąsiadka myśli o BJ GT, ja się trochę obawiam bo u nas wertepy no i wiem ze dla niestabilnych dzieci to średni pomysł, moze doradzicie coś innego?
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: easywalker sky - warto? 27.07.13, 12:38
      Sam wózek ja polecam, ale to konkretne ogłoszenie było już na forum omawiane, co najmniej raz sie już nie sprzedał.
      Moim zdaniem trochę cena za wysoka, zdecydowanie bym negocjowała jeśli faktycznie zależy Wam.
      Moja koleżanka kupiła jakiś czas temu dla chyba wtedy też dla 7mies. syna (wolał UJ bo mój testowała, ale ciężko ze znalezieniem używek) i jest bardzo zadowolona, młody też. Amortyzacja jest regulowana i można ustawić dość miękko (ja w swoim EW duo mam na prawdę miękko), prowadzi się dobrze i w teren moim zdaniem sie super sprwadzi, choć na pewno sam wózek i rozłożony i złożony będzie sporo większy niż GT.
      Poszukaj w archiwum ja porównywałam UJ ze Sky i tam o Sky było wiele pisane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka