Potrzebuje lzejsza spacerowke do kompletu do naszego Slaloma. Mam juz Cybe Onyx, ale szczerze mowiac, to go nie znosze, dziecko wisi na pasach, prowadzi sie kijowo, maz go szczerze nienawidzi, ja mam dosc, wiec szanse na zmiane sa spore

))
Widzi mi sie jeden z wymienionych w tytule wozkow, raczej w wersji czetrokolowej niz 3 (chyba wszystkie trzy wozki maja obydwie wersje). Zalezy mi oczywiscie na wadze, bo czesto musze wnosic do metra czy wysokiego tramwaju, wazny jest koszyk, zeby troche zalupow upchnac, wazne jest obszerne i wygodne siedzenie, wazne jest tez zeby w miare dobrze sie rowadzil, bo chodniki mamy dziurawe niestety. Wiem, ze porownania wszystkich trzech sie raczej nie doczekam, ale chetnie poczytam wszystko co macie na ten temat do powiedzenia

))
Acha, wozek na razie bylby dla prawie trzyletniej, raczej drobniejszej dziewczynki, a za iles tam czasu dla marcowiatka z przyszlego roku

) Moze na wiosne nawet w weekendy bysmy brali obydwa wozki, jesli mloda nadal bedzie urzadzac dlugie drzemki w wozku w dni, w ktore duzo jestesmy poza domem (najczesciej).