Dodaj do ulubionych

lekka gondola

20.09.13, 19:33
Poszukuję wózka z lekką gondolą wygodną do wnoszenia po schodach - 4 piętro bez windy. Na dole pod schodami jest miejsce na pozostawienie stelaża.
Szukam wózka dla koleżanki, która ma termin na marzec. Interesują ją raczej tańsze wózki mogą być używane. Niestety Jolz czy Cameleon odpadają...
Spacerówka nie jest teraz istotna bo pewnie odkupią ode mnie BJCM GT smile
Dziewczyny doradzcie.
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: lekka gondola 20.09.13, 22:10
      A jak bardzo tańsze-200 zł czy 500? A może jakaś spacerówka + miękka gondola (one lżejsze i przeważnie mają uszy do wnoszenia) do tego może być nawet jakiś Roan za 200 zł.
      • eve_81 Re: lekka gondola 20.09.13, 22:13
        Lekka gondola - ja miałam Jane micro i jane capazo. Micro była lżejszam ale capazo wygodniejsza we wnoszeniu.
    • pstrabiedronka Re: lekka gondola 20.09.13, 22:17

najlżejsze to będzie coś tego rodaju:
      allegro.pl/listing/listing.php?string=nosid%C5%82o&search_scope=category-82614
      można to włożyc albo do jakiejkolwiek dużej godnoli (wtedy z tańszych to warto kupić jakiś wózek Jedo czy Roan no albo Emmaljunge ale to drożej) albo do spacerówki rozkładanej na w miarę płasko.
      • wrzesniowa_panna Re: lekka gondola 21.09.13, 07:05
        Roan za 400zl jest ok ostatnio nawet za 200 widziałam ale trzeba najpierw dobrze stan sprawdzić smile
        Dzięki za podpowiedź o miękkiej gondoli - zaproponuje jej.
        Z tego co patrzyłam to np gondola quinny waży 6kg a mutsy 4,5 smile
        • wrzesniowa_panna Re: lekka gondola 21.09.13, 07:10
          A co do ceny to myśle ze i 1000zl by dała za naprawde fajny wózek smile ale wtedy to spacerowka musi być ok czyli Jedo odpada smile
          Chyba lepiej kupić najpierw gondole za około 500 a potem fajna spacerowke.
          No i stelaz pod fotelik np zapp by się przydał smile
          • eve_81 Re: lekka gondola 21.09.13, 09:07
            Gondola jane micro też 4,5 kg smile wpiąć może w każdy wózek jane w zasadzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka