Dodaj do ulubionych

śpiworek oryginalny Mountain Buggy

09.10.13, 22:16
Wiem, że już po fakcie ale kupiłam dzisiaj na allegro używany, oryginalny śpiworek do Mountain buggy. Miał ktoś może?
Jak wygląda na wózku? Ciepły czy raczej cienki?
Macie fotki?
Obserwuj wątek
    • kkitka Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 09.10.13, 22:22
      W naprawdę niezłej cenie go kupiłaś smile Podobno nie są za grube, ale ja właśnie zakupiłam w baby jungle promo była na te do starych urbanów, no ale nie aż tak korzystnie jak Twój wink
      • koala0405 Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 09.10.13, 22:31
        Kurcze... skąd wiesz po ile był?
        Ale w sumie to ryzykowny zakup bo sprzedająca ma zero komentarzy i nowe konto na allegro. Czy dojdzie to nie wiem. Może się uda.
        • kkitka Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 09.10.13, 22:36
          Widzę w zakończonych aukcjach wink No ale właśnie też zwróciłam uwagę na brak sprzedaży, mam nadzieję że wszystko ok będzie, śpiworek wygląda na idealny. A masz możliwość zakupu za pobraniem?
          Zdecydowałam się na ten śpiworek bo coś mam ochotę dopieścić mojego urbana wink ale na takie konkretne mrozy to mam ten alvi outlast wink
          • koala0405 Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 09.10.13, 22:41
            no właśnie miałam ten alvi kupic ale nie bardzo pasuje mi granat. Gdy by kosztował do 200 zł to chyba bym się zdecydowała.
    • chubabubba Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 09.10.13, 22:50
      Ja go uzywalam przez dwie zimy i sie sprawdzilsmile teraz bedzie trzeciasmile kiefys wklejalam fotki na forum, moze znajdzieszsmile
      • aga_1980_31 Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 09.10.13, 23:05
        Ja się tez zastanawiałam ale zrezygnowałam bo dla nas już byłby za krótki. Zdecydowałam sie na Kaiser XXl
        • kkitka Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 10.10.13, 18:05
          Dostałam prezent od Baby Jungle i mam dwie sztuki big_grin fajny jest i moim zdaniem na zimę będzie jak najbardziej ok, nie jest taki puchaty jak alvi ale na normalną zimę sprawdzi się. I tak jak aga pisała raczej dla dzieci tak do 1,5 roku, mój synek ma 2 latka ale jest drobny (rozmiar 86) i spokojnie mieści się.
          • koala0405 Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 10.10.13, 18:42
            A co zrobiłaś że dostałaś prezent? Ja też chcę...
            Zapodaj jakieś fotki śpiworków.
            Ps. Jak nie dostanę kupionego wczoraj to poproszę o odsprzedanie mi jednego.
            • kkitka Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 10.10.13, 19:51
              Jutro zrobię bo teraz kiepskie światło, ale wyglądają identycznie jak ten
            • kkitka Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 10.10.13, 20:24
              Koala wysłałam Ci fotki
    • koala0405 Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 11.10.13, 09:10
      No i chyba nie będę miała tego śpiworka. Miła Pani jeszcze go nie wysłała bo jest na wyjeździe z niepełnosprawnym dzieckiem. Ale kurna cały czas wystawia nowe rzeczy na allegro. Niby miała wcześniej inne konto na allegro ale sprawdziłam, że nie istnieje taki użytkownik. Tłumaczyła się, że musiała mieć nowe konto bo zapomniała hasła. Ściemnia jak nic.
      • kkitka Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 11.10.13, 11:34
        Coś za dobrze ta oferta wyglądała sad Jak ja nienawidzę takich oszustw, dobrze że przynajmniej nie jakaś wielka kasa, ale jednak co kradzież to kradzież.
      • hanna79 Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 11.10.13, 11:47
        Oj, może nie będzie tak źle... W końcu wystawiać to sobie można z lapkiem w ręku, gdziekolwiek się jest, a wysłać rzecz to raczej trzeba z domu, bo pewnie wystawianych przedmiotów nie brała ze sobą na turnus, czy gdzie tam jest.

• koala0405 Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 14.10.13, 14:07
      No i jednak dostałam ten śpiworek. Co prawda miał być wysłany paczką a dostałam listem ale ważne, że dotarł. Cieszę się, bo jest w bardzo dobrym stanie i w ładnym, czarnym kolorze. Nawet niektóre otworki na pasy nie są poprzecinane. Wymaga przeprania ale chyba każda z nas lubi po swojemu wyprać. W sumie to jestem bardzo zadowolona bo kupiłam za 10% ceny katalogowej. Na stronie babyjungle.nl są w promocji ale tylko beżowe i brązowe a ja wolę czarny bo do wszystkich wózków przypasuję. Śpiworek cieplejszy niż Buppa Brand.
      • monika_kas Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 14.10.13, 14:14
        jak fajnie, że jednak kobieta okazała się uczciwa smile
      • aga_1980_31 Re: śpiworek oryginalny Mountain Buggy 14.10.13, 14:17
        Widzisz nie trzeba od razu ludzi skreślać...smile Ja też nie zawsze mam możliwość wysłać od razu zdarzają się różne sytuacje np przez 5 dni w zeszłym tygodniu była z córką w szpitalu nie myśli się wtedy o wysyłce i przykro by mi się zrobiło gdyby ktoś na forum napisał o mnie że jestem oszustką i że ukradłam kasę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka