matyldamoja 24.10.13, 12:46 fajne te wkładki z możliwością wpięcia poduszki kupię do mojego czarnego maca rozweselić go na wiosnę, to tak w ramach ciekawostek, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matyldamoja link 24.10.13, 12:47 www.lamillou.com/shop/stroller-pad/stroller-pad-babooshki-szary Odpowiedz Link
froggy80 Re: link 24.10.13, 13:30 Też chciałam kupić i byłam w kontakcie z babeczkami z La Millou w ich sprawie. Wiem, że wkładki są nieusztywniane i zastanawiam się czy nie będą zsuwać się za bardzo albo opadać na górze w pozycji siedzącej...hmmm? Podobno nikt się na razie nie skarżył Daj znać jak się będzie sprawowała Twoja Odpowiedz Link
matyldamoja Re: link 24.10.13, 15:31 ta oryginalna od maca też jest miękka i nie zsuwa się , myślę że będzie ok. poduszkę mam więc dokupię do kompletu Odpowiedz Link
froggy80 Re: link 24.10.13, 18:18 Fajnie To kupuj, testuj, a ja bede nastepna, bo czaje sie na nie od miesiaca Piekne sa. na razie jezdze z owca i jest to rozwiazanie idealne pod wzgledem komfortu dla dziecka, cieploty i kontaktu z natura ale lubie zmiany jak kazda tutaj. Odpowiedz Link
anjaka1983 Re: lamillou widziałyście 24.10.13, 20:19 ja się na nie napaliłam jak tylko się pojawiły, bo lubię lamillou i mam już nawet tę poduszkę, ale wyszło na to, że wkładka do joolza byłaby za duża. no i uszyłam u pani Helenki Odpowiedz Link
afroddytta Re: lamillou widziałyście 24.10.13, 21:21 A jak ta poduszka w praktyce sprawdza się? Niby nic takiego odkrywczego, ale korzystacie przydaje się, jest wygodna? może bym małej uszyła. Odpowiedz Link
anjaka1983 Re: lamillou widziałyście 24.10.13, 22:34 młody spał na niej w gondoli i czasem w foteliku samochodowym. a teraz to bardziej jako przytulaka traktuje Odpowiedz Link