Dodaj do ulubionych

lamillou widziałyście

24.10.13, 12:46
fajne te wkładki z możliwością wpięcia poduszkismile kupię do mojego czarnego maca rozweselić go na wiosnę, to tak w ramach ciekawostek, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • matyldamoja link 24.10.13, 12:47
      www.lamillou.com/shop/stroller-pad/stroller-pad-babooshki-szary
      • froggy80 Re: link 24.10.13, 13:30
        Też chciałam kupić i byłam w kontakcie z babeczkami z La Millou w ich sprawie. Wiem, że wkładki są nieusztywniane i zastanawiam się czy nie będą zsuwać się za bardzo albo opadać na górze w pozycji siedzącej...hmmm?
        Podobno nikt się na razie nie skarżył smile
        Daj znać jak się będzie sprawowała Twoja smile
        • emakowka Re: link 24.10.13, 15:30
          Widziałam,są też na alegro.
        • matyldamoja Re: link 24.10.13, 15:31
          ta oryginalna od maca też jest miękka i nie zsuwa się , myślę że będzie ok. poduszkę mam więc dokupię do kompletusmile
          • froggy80 Re: link 24.10.13, 18:18
            Fajnie smile To kupuj, testuj, a ja bede nastepna, bo czaje sie na nie od miesiaca smile Piekne sa.
            na razie jezdze z owca i jest to rozwiazanie idealne pod wzgledem komfortu dla dziecka, cieploty i kontaktu z natura wink ale lubie zmiany jak kazda tutaj.
    • anjaka1983 Re: lamillou widziałyście 24.10.13, 20:19
      ja się na nie napaliłam jak tylko się pojawiły, bo lubię lamillou i mam już nawet tę poduszkę, ale wyszło na to, że wkładka do joolza byłaby za duża. no i uszyłam u pani Helenki smile
      • kar-ula Re: lamillou widziałyście 24.10.13, 20:57
        Śliczne smile
      • afroddytta Re: lamillou widziałyście 24.10.13, 21:21
        A jak ta poduszka w praktyce sprawdza się? Niby nic takiego odkrywczego, ale korzystacie przydaje się, jest wygodna? może bym małej uszyła.
        • anjaka1983 Re: lamillou widziałyście 24.10.13, 22:34
          młody spał na niej w gondoli i czasem w foteliku samochodowym. a teraz to bardziej jako przytulaka traktuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka