Dodaj do ulubionych

BI pasy-instruktaż potrzebny

05.11.13, 20:36
przyszedł i do mnie zamówiony BI smilesmile
eM złożył, poszło szybko i bezproblemowo przy doczepianiu kosza musiał zerknąć jednak do instrukcji wink
chcę zamontować śpiworek- jak można zdemontować pasy..? bo ja jakoś nie potrafię - proszę o instrukcję smile
PS faktycznie- piękny jest!
Obserwuj wątek
    • marcowa_aprilla Re: BI pasy-instruktaż potrzebny 05.11.13, 20:46
      hmm ja po prostu je wyciągam z tych plastikowych uchwytow, tzn z gornymi tak zrobilam bo mocowalam to uszytwnienie na glowę, z tych bocznych chyba tez tak mozna zrobic, czy nie?
      • anmaszy Re: BI pasy-instruktaż potrzebny 06.11.13, 09:08
        ja nie mogę uncertain tam jest szycie i za grube to jest i nie przechodzi przez ten plastik. Tobie przeszło..?
    • kar-ula Re: BI pasy-instruktaż potrzebny 05.11.13, 21:28
      Zajrzyj z tyłu siedziska, tam gdzie pasy sa przytwierdzone. mają takie metalowe sprzączki z otworkiem-szczeliną. przeciągasz przez ten otworek i wyjmujesz. Nie wiem, czy szybciej, czy nie, ale ja tak to robię.
      Pochwalę się, że sama złożyłam BI bez najmniejszego problemu (to co miałam rozłożone, bo u mnie kosz był - Poimilak załozyła smile)- dumna byłam, bo słaba jestem z takich układanek. Ale BI intuicyjne bardzo. Problem był tylko z kołem przednim, bo instrukcja czarno - biała i te czerwone elementy źle zamontowałam. No i koło poluzowało się i wypadło opiekunce na spacerze. Ale potem usiadłam, pomyślałam i oświeciło mnie. teraz jest dobrze smile
    • gosia_mrufka Re: BI pasy-instruktaż potrzebny 05.11.13, 21:52
      Ja wysuwałam pas z tej metalowej sprzączki, przez szczelinę, która tam jest.
      • pinik Re: BI pasy-instruktaż potrzebny 05.11.13, 22:04
        Przez te metalowe sprzaczki (przez ich szczeline) jest najprosciej. Wyjatkowo dlugo potrzebowalam, zeby do tego dojsc, ale pozniej bardzo sobie ten system chwalilam.
    • anmaszy Re: BI pasy-instruktaż potrzebny 06.11.13, 08:54
      dzięki, górne poszły a te boczne..? bo one wyglądają jakby były wszyte..? nic z boku nie ma od pasów
      • pinik Re: BI pasy-instruktaż potrzebny 06.11.13, 09:01
        Przeciez nic z boku nie potrzeba odpinac. Wystarczy gorne i juz wlozysz spiworek (wkladalam wiele razy).
        • anmaszy Re: BI pasy-instruktaż potrzebny 06.11.13, 22:14
          miałaś rację, nie trzeba bocznych ruszać a ja nie mogłam sobie tego wyobrazić.. dałam radę wink

A co do tych pasów nieszczęsnych - wzięłam dzisiaj instrukcje do ręki by zobaczyć jak się go składa..na obrazku pokazane jest jak się pasy montuje smilesmile

ale dzięki za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka