Dodaj do ulubionych

Mamas&Papas Sola

15.11.13, 13:02
Kupiłam z ciekawości .... no i jestem zachwycona. Podbija się tak samo jak Mountain Buggy, siedzisko w obie strony, oparcie na płasko, tapicerka mięsista. Noż kurcze zostawić go czy przekazać dalej? Przyznaję, że trochę mi szkoda go oddać.
Obserwuj wątek
    • inka.1982 Re: Mamas&Papas SolaBę 15.11.13, 19:52
      Zastanawiam się nad kupnem M&P Sola w zestawie tzn, najpierw gondola, potem spacerówka. Fotelik Maxi Cosi. Czy ten wózek będzie odpowiedni na początek wózkowania?

Będę wdzięczna za wszelkie sugestie, info. Najbardziej zależy min na małej wadze wózka, prostym składaniu no i komforcie dziecka.

Pozdrawiam serdecznie,
      Inka

• koala0405 Re: Mamas&Papas SolaBę 15.11.13, 20:05
        Wsadziłam mojego 3,5 letniego synka i wiecie, że do podnóżka nie dosięga? Brakuje mu 2 cm. Nad głową też ma dużo miejsca. Dziwne, że wcześniej nie skusiłam się na ten wózeczek bo podbija się nadzwyczaj dobrze nawet z 15 kilowym synkiem. Malutkiego /prawie 4 mies/ synka tez wsadziłam ale rozłożyłam oparcie na płasko. Wygodnie ma bardzo. Nadaje się dla takiego malucha a po włożeniu śpiworka ma bardzo wygodnie. Mąż chce go sprzedać bo woli trzykołowce. Kolejny 6 wózek na stanie i już miejsca brak. Chyba go sprzedam.
    • linkap_wawa Re: Mamas&Papas Sola 15.11.13, 21:38
      jesu jesli Sola podbija sie tak jak MB to jak ja sie ciesze ze go nigdy nie kupilam....
      chyba ze mialam jakis wadlliwy model Soli...
      • eve_81 Re: Mamas&Papas Sola 15.11.13, 21:45
        Często mijam na spacerach i bardzo trzeszczy uncertain
        • jesuisunpapillon Re: Mamas&Papas Sola 15.11.13, 22:04
          ja solę co chwile psikałam bo co trochę trzeszczało coś....a i tak słychać było inne stukoty, może wyczulona jestem
    • nati_28 Re: Mamas&Papas Sola 15.11.13, 22:58
      Podbija się dobrze, bo jest to bardzo lekki wózek, ale nie prowadzi się tak jak MB. Nie ma porównania. To zupełnie inna klasa wózka, choć do MB też mam pewne zastrzeżenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka