Dodaj do ulubionych

Do posiadaczek MB Swift

29.11.13, 08:48
Postanowiłam przełożyć pasy na ramienne na niższy poziom. Namordowałam się żeby przełożyć. Cała spocona ale ok. A teraz żeby założyć śpiworek znowu muszę to wszystko odpinać? Cholera jasna.
Obserwuj wątek
    • blueaha Re: Do posiadaczek MB Swift 29.11.13, 10:06
      no nie, przynajmniej w moim straszym modelu, tzn pasy naramienne sa przypięte do pasów biodrowych za pomocą karabińczyka. Odpinam karabinczyk, przekładam pasy przez śpiworek zapinam i już.
    • eve_81 Re: Do posiadaczek MB Swift 29.11.13, 15:57
      Wiem o co chodzi, ja do dziś nie potrafię przełożyć wysokości tongue_out A żeby śpiwór zamontowac odpinałam przy pasie biodrowym.
      • martuska1982 Re: Do posiadaczek MB Swift 29.11.13, 17:14
        Ja wysokość pasów naramiennych przekłądałam jeden raz - jak wózek do mnie przyszedł to miał je na najniższej wysokości, a ja chciałąm wyżej. Nigdy więcej nie zamierzam tego robić, za zakłądając spiworek też odpinam pasek z tej plastikowej sprzączki.Jest to o niebo łatwiejsze niz wypinanie tam u góry.
        • koala0405 Re: Do posiadaczek MB Swift 29.11.13, 17:17
          tak łatwiejsze ale nie dla mnie
          Nigdy nie umiem zapiąć tak samo jak było /ale mąż potrafi/.
          Jakaś niekumata jestem
      • koala0405 Re: Do posiadaczek MB Swift 29.11.13, 17:14
        Przełożyłam ... ale ile się namęczyłam...
        Jeszcze palce bolą. Stare wersje swifta i urbana mają te super karabińczyki. Po co oni ulepszają jak jest gorzej. Ale w MB Mini chyba najgorzej.
        • agusia041 Re: Do posiadaczek MB Swift 29.11.13, 17:59
          Ja mam nowego urbana i zarówno regulacja pasów jak i montowanie śpiworka to bajka, nie ma z tym najmniejszego problemu. Nie wiem jak było w starszych, ani w nowszych swiftach, ale w UJ 2013 te pasy są już na pewno zmienione smile
          • eve_81 Re: Do posiadaczek MB Swift 29.11.13, 22:28
            Moja wysokość jest jeszcze dobra na syna, ale już widzę, że będzie z tym problem tongue_out
            • kkitka Re: Do posiadaczek MB Swift 01.12.13, 17:16
              Moja rady aby zmienić wysokość pasów naramiennych najlepiej zdjąć siedzisko ze stelaża, no wiem, też masakra, ale łatwiej idzie smile zawsze można wyprać przy okazji siedzisko..
              • eve_81 Re: Do posiadaczek MB Swift 01.12.13, 22:39
                Dobry pomysł smile ale faktycznie kombinacja alpejska tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka