magda79pn 17.01.14, 09:48 kocyków mam w domu chyba z 7 ale chciałabym jeszcze jeden wózki na tą chwilę dwa czarne, jeden morski z tych dwóch który byście wzięły? najchętniej kupiłabym obydwa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_kas Re: który kocyk? 17.01.14, 10:19 Ten morski. Cudny jest. Fajnie by mi do Micralite pasował Odpowiedz Link
hanna79 Re: który kocyk? 17.01.14, 10:25 oba śliczne, choć morski chyba "sliczniejszy" a jaki jest z drugiej strony?? Odpowiedz Link
magda79pn Re: który kocyk? 17.01.14, 10:50 z drugiej strony jest odwrotność w paski, czyli tam gdzie latarnia morska, tam będzie biało-czerwony w paski a latarnia niebieski, te kropeczki co są niżej też będą odwrotne itp Odpowiedz Link
emakowka Re: który kocyk? 17.01.14, 12:04 Bardziej podoba mi się ten drugi z robaczkiem,ale on wydaje się być bardziej babski, a ty masz chłopca więc na twoim miejscu bralabym ten morski Odpowiedz Link
jasiek4 Re: który kocyk? 17.01.14, 13:44 Ja miałam ten z robalem - wiesz ze one są dosyć małe i raczej sztywne niż mięciutkie. Nasz był używany tylko na podłodze jako podkładka do przykrywania młody lubił milsze kocyki. Ale wzorki i jakość ok jeśli tylko nie spodziewasz się milusiego nakrycia to ok. Odpowiedz Link
magda79pn Re: który kocyk? 17.01.14, 14:15 miałam już ich kocyk, najpierw go nienawidziłam, a potem jak zobaczyłam że mały się nie poci pod nim i jest cieplutki, to mimo że w dotyku ten kocyk był średnio miły, to go jednak polubiłam, ale mieliśmy malutki, do gondoli 75x100 będzie na wiosnę/lato OK Odpowiedz Link
magda79pn Re: który kocyk? 17.01.14, 14:16 dzięki, w przyszłym tyg zamówię, co by oszczędzić trochę mężowi stresów Odpowiedz Link