Hej Dziewczyny
Jestem tu nowa jako osoba wypowiadająca się, ale czytam Wasze opinie już dosyć długo i są bardzo pomocne

Teraz proszę o pomoc

Zakochałam się w wózku Joolz i chciałabym go kupić, ale jak same wiecie używanych nie ma zbyt dużo w Polsce, a poza tym ogranicza mnie budżet

Więc przejrzałam trochę stron z ogłoszeniami za granicą i znalazłam kilka ogłoszeń na Gumtree UK. Ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, tzn. skąd wiedzieć czy dany wózek nie okaże się trochę zbyt mocno zużyty, albo czy warto wydać daną kwotę na niego. A poza tym jak później się ugadać ze sprzedającym w sprawie zapłaty? Zaufać i wysłać przelewem z góry czy jakoś inaczej? Wiem, że trochę się rozpisałam, ale Wy tyle o tym wiecie, więc mam nadzieje, że i mi pomożecie. Podam kilka linków z ogłoszeniami i proszę doradźcie coś
www.gumtree.com/p/for-sale/joolz-travel-system/1046039217
www.gumtree.com/p/for-sale/mama-and-papas-joolz-fab-condition-reduced/1045955476
www.gumtree.com/p/for-sale/mamas-papas-joolz-pram/1045678212
Aha, nie napisałam, że głównie chodzi mi o samą spacerówkę, bo synek ma już rok. Ale skoro sprzedają w zestawie z gondolą w cenie, którą jestem w stanie dać to wiadomo

A cena najlepiej maksymalnie 150£.