fircyk_222 27.01.14, 20:42 Witam, jestem na etapie szukania spacerówki..zastanawiam się nad kupnem jakiegoś modelu firmy NURSE.. czy któraś z mamusiek używa i może się wypowiedzieć na temat? będe bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_1980_31 Re: SPACEROWKA NURSE!! 27.01.14, 21:36 Koleżanka ma Nurse Sunny i niestety narzeka na wykonanie. Po pół roku złamały się blokady przednich kół a potem w kole złamała się kolejna część i koło zaczęło wypadać. Połakomiła się ceną i kolorami pomarańczowo turkusowy ale to tyle jeśli chodzi o zalety tego modelu. Innych nie znam Odpowiedz Link
martuska1982 Re: SPACEROWKA NURSE!! 27.01.14, 22:53 Ja miałąm futurę i jakośc wykonania ok, no ale to taka podwieźdupka w sumie bardziej, materiały podobne jak w zappie, takie ortalionowe troche. Odpowiedz Link
fircyk_222 Re: SPACEROWKA NURSE!! 27.01.14, 23:26 futura tez mi sie podoba, szukam czegoś co zmieści sie do bagażnika przede wszystkim. Na nie najmniejszych kołach dobrze aby były amortyzowane lekko i aby siedzisko bylo rozkładane.Może macie coś naprawdę sprawdzonego na nasze polskie chodniki? Odpowiedz Link
fircyk_222 Re: SPACEROWKA NURSE!! 27.01.14, 23:22 ja myślałąm o nurse sunny. A co powiecie o wozkach firmy CASUALPLAY? Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: SPACEROWKA NURSE!! 28.01.14, 09:04 mialam kiedys model Casualplay Vintage - generalnie byl calkiem fajny ale mial dwa podstawowe minusy - bardzo male siedzisko, prowadzenie fajne ale tylko z siedziskiem przodem do swiata i niekoniecznie rozlozonym - inaczej po prostu masakra. Odpowiedz Link