ichi51e 25.02.14, 15:03 Czy ktos probowal przedluzyc oparcie w yoyo? Na logike wystarczalaby przedluzka z plexi przycietego, rozpruc gore i doszyc brakujacy kawalek... Myslicie ze to mozliwe? Czy oparcie dluzsze uniemozliwiloby zlozenie wozka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Pytanie diy yoyo 25.02.14, 15:15 Ja sobie zrobilam przedluzenie (pisalam gdzies tu o tym). Uzylam miekkiej deseczki do krojenia z Ikeii oraz wkladki teutonii. Kilka cm wydluzylam tym oparcie. Wozek sie dalej sklada, ale nie wiem, czy jesli wyjmiesz to co tam jest i dasz dluzsze w jednym kawalku, to sie dalej zlozy. Ja to narazie wyjelam, bo poki co, oparcie oryginalne nam wystarcza. Kocham nasze yoyo! Kieszonkowy wozeczek! Zrobil ostatnio furore na lotnisku Odpowiedz Link
ichi51e Re: Pytanie diy yoyo 25.02.14, 21:45 A to ze oparcie jest ruchome to w skali 1 do 5 jak bardzo denerwuje? Odpowiedz Link
pinik Re: Pytanie diy yoyo 25.02.14, 22:15 Nie rozumiem pytania Jak: ruchome??? Ze jak zrobisz pozycje lezaca, a dziecko zacznie wstawac, to oparcue z nim? Odpowiedz Link
ichi51e Re: Pytanie diy yoyo 26.02.14, 13:39 Tak. Teraz mam kubel (i bardzo zywe dziecko) i zastanawiam sie czy on nie bedzie latal z calym wozkiem Odpowiedz Link