Dodaj do ulubionych

Joolz earth / studio

22.03.14, 01:36
Wpadł mi w oko ten konkretnie:

https://www.babyshopbambi.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/o/joolz_day_studio_gris_combi.jpg

Czy wlasciwie ta seria limitowana czymś poza tapicerka różni sie od Joolz Day?
Wydalybyscie te 500 zł wiecej za inny kolor? Warto?
Czy brać zwykłego Daya?
Obserwuj wątek
    • emakowka Re: Joolz earth / studio 22.03.14, 06:29
      Różni się tylko kolorem,często w limitowanych seriach do zestawu doliczone są dodatki np.torba, śpiworek i stąd to 500 zł więcej.
      • a1ma Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 10:52
        Wydaje mi sie, ze nie ma zadnych gratisow, tylko kolor?

www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2038&%3CosCsid%3E
        • zurekgirl Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 12:12
          Nie zaplacilabym 500 za kolor, wolalabym zainwestowac w daszek uv i spiwor na przyklad. Daszek uv absolutnie konieczny.
          • a1ma Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 12:17
            Z akcesoriów chciałabym wlasnie daszek, torbę na pieluchy (fajna jest?) i moskitiere (jakieś opinie?).
            Jesli bedzie potrzeba, to dokupie kółka terenowe.
            I uchwyt na kubek, jak mi odbije juz zupełnie wink
            • emakowka Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 14:00
              Ja nie kupowałam moskitiery,bo w daszku uv jest taka wyciągana siateczka ,która dokładnie pokrywa wózek i w zupełności to wystarcza,torba jest duża i pakowna. Jeśli nie ma dodatków to tylko za kolor 500 zł nie zapłaciłabym.
              • martuska1982 Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 14:12
                Ja też za sam kolor bym nie zapąłciła aż tyle.
                a1ma wspisz w wyszukiwarkę joolz to wyskoczy ci milion wątków o tym wózku, bo na forum opinii o nim jest od groma, w przytłaczajacej większosći są one pozytywne, dużo zachwytów.
              • a1ma Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 14:50
                O, dzięki za cenna informacje o moskitierze! To chyba sie wstrzymam i najwyżej dokupie pózniej, jesli sam daszek nie wystarczy.
                • jasiek4 Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 18:27
                  Na stronie dystrybutora jak byk pisze:
                  "Komplet zawiera : gondolę, spacerówkę, stelaż, folię przeciwdeszczową (uniwersalną na gondolę i na spacerówkę), pałąk, torbę dla mamy, śpiworek, uchwyt na butelkę."
                  Więc jednak nie za kolor te 500 zł tylko za kolor, torbę, śpiworek i uchwyt a to już chyba całkiem ok biorąc pod uwagę że śpiworek i torba to każde ponad 300 zł przynajmniej u dystrybutora.
                  • monika_kas Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 18:35
                    Ale ciekawe czy ten komplet dostępny u dystrybutora pokrywa się z tym sprzedawanym w bobowozki... Może dokładnie dopytaj co dokładnie zawiera zestaw. A wiem że dystrybutor prowadził jakąś promocję na zestawy Joolza...
                    • a1ma Re: Joolz earth / studio 24.03.14, 12:41
                      Gdyby ktos miał podobna wątpliwość, co ja, to nisze tylko, ze dostałam odpowiedz od dystrybutora - spiworek i torba sa w zestawie Earth (w cenie ok. 3780 za komplet), w wariancie Studio ich nie ma (cena ok. 3150).

Czyli różnica miedzy joolz day a joolz day studio to tylko kolory tapicerki i obszyc (rączki, palaka).
                      Ale tak bardzo podoba mi sie ten STUDIO, ze chyba i tak sie zdecyduje wink
                  • a1ma Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 21:41
                    Widziałam, ale jak mam dotrzeć do dystrybutora, jesli nie przez sklep?
                    • jasiek4 Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 21:53
                      www.everbaby.pl
                      możesz kupić bezpośrednio u nich albo gdzie indziej ale dopytaj co mają i zawsze można się potargować przy takiej cenie
                      • funnybaby Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 22:00
                        Everbaby polecam w 100% naprawdę lux serwis wink kontak rewelacyjny, oslylalam kiedys joolza z powodu usterki i blyskawicznie trafil do nas z wymieniona nowa czescia.
                      • a1ma Re: Joolz earth / studio 23.03.14, 22:00
                        Wielkie dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka