Dodaj do ulubionych

Jane Nanuq XXL

24.03.14, 23:44
Zdajsie, ze Jane poprawilo swoj niezly juz zwykly model nanuq. Parasolka fajnie sie skladajaca, cicha, tylko miala mala dosc budke i krotkie oparcie. W XXL jest wieksza znacznie budka i z obrazka i opisu (coprawda czeskiego) wydaje mi sie, ze ma tez b. dlugie oparcie:

www.malvik.cz/Kocarky/golfove-hole/Jane-Nanuq-XL-golfove-hole-2014
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Jane Nanuq XXL 24.03.14, 23:49
      Nie XXL tylko XL i widze, ze jest juz dostepny! Kolor Lilac mnie oczarowal! smile
      • magda79pn Re: Jane Nanuq XXL 25.03.14, 07:35
        całkiem fajny, ale w życiu nie dałabym za jane prawie 1000zł

odsprzedać to w PL bez wielkiej straty graniczy z cudem wink
        • funnybaby Re: Jane Nanuq XXL 25.03.14, 08:02
          to fakt, później za wózek max 300-400zł się zwróci przy pomyślnych wiatrach big_grin a ja dam upust swojemu zachwytowi nad wczorajszym spacerem big_grin w drodze dorwał nas deszcz i zalozylam pierwszy raz folie na wozk. Jak bylam zla ze ta folia od muum'a taka wielka i sztywna i zajmuje pol koszyka tak sie w niej zakochalam wczoraj. Pieknie lezy na wozku, mala spala jak susel, nic nie odstawalo nie podwiewalo (a wiatr byl dosc silny), jak troche przestalo padac to uchylilam jej okieneczko i cyrkulacja powietrza bylo a ani kropla do srodka nie spadla big_grin OCH ACH. Kurcze gdyby popracowali jeszcze nad tymi wozkami kierujac sie sugestiami klientow i spuscili z ceny troche...
          • magda79pn Re: Jane Nanuq XXL 25.03.14, 08:27
            ja mam w domu folię od jane challenger smile pamiętam ze pasuje na britaxa, generalnie ona na wszystkie wózki pasuje wink

mam tez folię x-landera i zastanawiam się, czy jej trochę nie przerobić, tzn obcięłabym tył i część budki, tak aby zakładało się ją na brzeg budki, coś jak maclaren, byłaby wtedy super i do tego mała po złożeniu - mam ta całą srebrną ortalionową i tylko okienko przejrzyste wink
    • pinik Re: Jane Nanuq XXL 25.03.14, 13:49
      A mnie sie wydaje, ze on moze byc naprawde fajny. Zwykly nanuq mial swoje plusy, ale tez kilka minusow. I te minusy wszystkie zmienili na plusy: zakryli okienko, wydluzyli oparcie, ulepszyli budke i jeszcze zrobili tak ten palak, ze jak sie go zdejmie, to nie zostaja te wypustki na niego na wozku.

Ma zdajsie wielkie siedzonko. Kolka jak w zwyklym nanuq, a one bardzo fajne byly. Cichutkie, a nic sie w nie nie wbijalo.

Zastanawiam sie, czy nie wyprobowac. Kolor ten fioletowy cudo. I wozek krotki po zlozeniu. No ja widze narazie same plusy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka