gleana 26.03.14, 17:41 www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1694&%3CosCsid%3E Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: Jest Booklet w sprzedaży 26.03.14, 18:46 już mi się go odechciało stwierdziłam, że jest szeroki po złożeniu i jakiś taki mocno plastikowy, a po obejrzeniu w sklepie booka doszłam do wniosku, że to już nie są te same dobre jakościowo wózki peg perego co kiedyś, można to zauważyć na ulicy, gdy jedzie jakiś peg na pojedynczych kołach, wszystkie rozjechane Odpowiedz Link
yvonn16 Re: Jest Booklet w sprzedaży 08.04.14, 15:52 jak uważacie...warto zaryzykować i kupić pp booklet? czy lepiej britax b motion? w sumie to one są wizualnie trochę podobne..wagowo booklet trochę lżejszy Odpowiedz Link
eve_81 Re: Jest Booklet w sprzedaży 08.04.14, 16:21 Ja bym zaryzykowała ale kupiłam już b motiona Odpowiedz Link
magda79pn Re: Jest Booklet w sprzedaży 08.04.14, 16:21 mimo że niby w bobowozkach jest to i tak go nie ma jeszcze w sprzedaży... nie wiem czy warto go kupić, mi się juz odmyśliło Odpowiedz Link
yvonn16 Re: Jest Booklet w sprzedaży 08.04.14, 16:46 zdecydowałabym się na b motiona ale boję się o podnóżek mój maluch ma ok 86 cm długości jest raczej tęgawy i do tej pory spi na długich spacerach i nie chciałabym zeby mu nóżki zwisały...a booklet jednak ma regulowany podnóżek;D Odpowiedz Link
magda79pn Re: Jest Booklet w sprzedaży 08.04.14, 16:51 fajnie się w motionie wypycha podnóżek !!! nie martw się Odpowiedz Link
yvonn16 Re: Jest Booklet w sprzedaży 08.04.14, 17:00 a czy motion jako jedyny wózek da radę? czy jednak przyda się coś mniejszego? Odpowiedz Link
magda79pn Re: Jest Booklet w sprzedaży 08.04.14, 17:26 a to już od Was zależy, ja go kupiłam jako dodatkowy i wydawało mi się, że on właśnie jako jedyny ten główny lepiej by pasował, natomiast mój główny jest lepszy, więc britaxa sprzedałam bardziej mi coś o gabarytach parasolki jest potrzebne teraz kupiłam espiro meyo, nie wiem czy dobrze, czy nie, najwyżej go zwrócę Odpowiedz Link
eve_81 Re: Jest Booklet w sprzedaży 08.04.14, 17:29 To ja jestem tą co kupiła britaxa od Magdy do kompletu mam Urbana i maclarena xt. Myślę, ze britax jest pośrodku tych dwóch i własnie o taki wózek mi chodzi (chyba ) Odpowiedz Link