Dziewczyny, szukałam, szukałam używanego i nie znalazłam takiego jak chciałam. W związku z tym kupiłam nowego na limango. Więc po raz pierwszy pochwalę się swoim nowym wózkiem na forum. Nie jestem wprawiona w fotografowaniu wózków więc wklejam zdjęcia jakie udało mi się zrobić. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, jestem zauroczona wielkością siedziska. Nie wiem, czy wcześniejsze modele też miały takie długie siedzisko ale ten (model 2013 chociaż na limango było info, że 2012 - to data produkcji na wózku jest 03.2013) ma całkowitą długość 106 cm ! Samo oparcie ma 58, głębokość siedziska 30 cm, resztę podnóżek. Moja córeczka ma 85 cm i 16 mies. ale chciałam, żeby był to wygodny wózek do spania na spacerach, na lato, na działkę, no i na przyszłą zimę żeby swobodnie zmieściła się w śpiworze. Trochę zdziwiło mnie to okrycie na nogi w kolorze niebieskim (najpierw pomyślałam, że trafił do mnie pomylony pałąk) ale ten sam kolor jest na torbie więc wnioskuję, że to celowe działanie. Wózek jest czarny chociaż na moich zdjęciach wygląda na bardziej szary. Na "sucho" prowadzi się i podbija super, z córką popróbujemy później bo teraz jest na spacerze.