muschq 08.05.14, 14:44 Właśnie przeglądam ogłoszenia i kobitka ma na sprzedaż Bumbleride. Który to rocznik może być? www.emito.net/files/images/classifieds/zdj%C4%99cie%201_17.JPG - Qub ♡ 29/6/10 ♡ Mus ♡ 26/7/13 ♡ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia752 Re: Bumbleride? 08.05.14, 15:53 Myślę, że młodszy niż 2011, ja mam rocznik 2011-2012, dokładnie nie wiem, bo kupiłam używanego i ma już inne koła, pasa krokowego zakładanego na barierkę też te nowsze nie mają, podobny był do sprzedania jakiś czas temu w Krakowie Odpowiedz Link
szangala_23 Re: Bumbleride? 08.05.14, 16:02 jakiś stary klamot, brzydkie koła i w ogóle nie ma tego uroku co nowe BI Odpowiedz Link
wodadobra Re: Bumbleride? 08.05.14, 18:24 Niby tak. Ale jako, że przejęłam po tobie BI i od miesiąca użytkujemy sobie intensywnie dwuletni wózek, uważam, że to jak z samochodami - nabiera się zaufania do marki. Mój mąż przy rozpakowywaniu cmokał jakie super rozwiązania techniczne ma ten wózek. Tj. "mmm maszynowe łożyska", "O, kółko na mimośród montowane". Zatem nawet jeśli to staroć, ale cena przyzwoita to myślę, że jest to w miarę dobry wybór. Lepiej mieć dobry jakościowo wózek staruszka niż nówkę bejbimerca czy inny twór. Odpowiedz Link
wodadobra Re: Bumbleride? 08.05.14, 19:39 A rocznikowo chyba 2012? Z końca Znaczy się, że z rodowodem. Trza się było wpisywać na listę użytkowniczek, a nie potem trzeba przegrzebać całe forum, żeby wiedzieć kto, jak długo i czy zadowolony był Odpowiedz Link
flower_v Re: Bumbleride? 08.05.14, 21:51 wodadobra masz rocznik 2012 kupiony w marcu 2013 Odpowiedz Link
muschq Re: Bumbleride? 08.05.14, 19:18 O, chyba właśnie ten rocznik. Babeczka sprzedaje jakp niemalże nowy, od córki z Kanady , po jednym dziecku... Tyle, że mój Jane też był podobnie opisany. Tylko koło nowych, to te wózki na żywo jednak nie stały nawet. Cena nie jest wygórowana, bo całe £50, aczkolwiek rocznik mi jednak nie odpowiada. Odpowiedz Link
lemuria79 Re: Bumbleride? 12.05.14, 18:10 Witam,podlaczylabym sie pod watek-oddaje swoj wozek Emmaljunge i musze znalezc jakas uniwersalna spacerowke-sklanialam sie ku BJCM,ale Mezowi sie nie podoba no i przed chwila znalazlam na BabyGizmo ten wozek,o ktorym nigdy nie slyszalam,ale ma fajne opcje i moglby sie MEzowi spodobac-chcialam tylko zapytac gdzie mozna ten wozek kupic i czy jako jedyny wozek dla 17 miesiecznego dziecka bylby dobrym wyborem?Z gory dziekuje,bo juz stracilam,ze kiedykolwiek sie na cos zdecydujemy. Odpowiedz Link
roga.laa Re: Bumbleride? 12.05.14, 18:28 w polsce :hipkids.pl/pl/99-b albo dystrybutor na słowacji Odpowiedz Link
jelsaa Re: Bumbleride? 12.05.14, 18:55 Moim zdaniem mógłby być jedynym wózkiem, składa się do dośc małych rozmiarów, jest stosunkowo lekki, bardzo fajny dla dziecka, ma duze siedzisko i na długo wystarczy, do tego fajnie wygląda i super jeździ, dla wielu swiety graal Odpowiedz Link