Dodaj do ulubionych

przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) :>

30.05.14, 15:42
Oprócz mnie tongue_out
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 30.05.14, 15:46
      Eve?
      • monika_kas Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 30.05.14, 15:51
        Tak. Eve też. Ktoś jeszcze? big_grin
    • edek.z.krainykredek Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 31.05.14, 09:02
      ja smile

• edek.z.krainykredek Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 31.05.14, 09:10
        A swoja droga jak to sie wymawia? Żła (Fr??) czy jak
    • karioka1985 Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 08:46
      dziewczyny, a od kiedy zaczynacie testy?
      • twitti Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 08:58
        A ktorego joie bedziecie testowac? Myslalam kiedys o mirusie, ale wydawal mi sie strasznie malutki.
        • monika_kas joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 09:11
          Testujemy od wczoraj.

Mam bardzo dużo do napisania na jego temat ale to później, muszę jeszcze na dwór nim wyjechać.

Narazie tylko ogólnie - stosunek ceny do jakości do parametrów do posiadanych funkcji to mocna 5 (w skali szkolnej). Zobaczymy co będzie dalej. Ale jest spora szansa że znalazłam swój złoty środek big_grin
          • linkap_wawa Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 09:15
            oooo! no to czekamy na opissmile a mozna jeszcze potestowac? czy lista zamknieta?
            • monika_kas Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 09:30
              Nie mam pojęcia. Napisz na tego maila podanego w wątku dla sprzedawców.

Dziś postaram się już jakiś opis zrobić, mam też dużo fotek.

Najgorzej że u mnie dziś pada i jest zimno bardzo więc testy terenowe stoją pod znakiem zapytania, ale zobaczymy. Folia jest genialna więc może ją odrazu przetestuję wink
          • karioka1985 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 09:37
            ja musze czekać do 17/18 czerwca. ale już mam zaklepany, dostałam potwierdzenie smile już się nie mogę doczekać big_grin
            • masumi07 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 10:31
              ja też będę testować, mam zaklepany na 26.06- dopiero po urlopie
          • karioka1985 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 10:41
            Monika, a jaki kolor dostałaś do testów?
            • jotka_k Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 11:54
              ja się zgłosiłam, może się uda smile wygląda rewelacyjnie
              • edek.z.krainykredek Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:03
                taa, ładny jest. Zdecydowanie ładniejszy od bj.

Dostałam nówkę (co za zapach...smile ) ze wszystkimi metkami itp i pytanie - odsyłacie w tych kartonikach i gąbkach czy nie?
                • eve_81 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:06
                  Tak postaram sie tak zapakować, gdyż dostałam zupełnie nowy.
                  No ja tego zapachu nie mogłam wczoraj znieść, ale łowa mnie bolała i był dla mnie 100 razu bardziej intensywny big_grin
                  • karioka1985 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:18
                    dziewczyny, pakujcie ładnie wink bo ja prawdopodobnie dostanę wózek po którejś z Was big_grin
                    • eve_81 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:28
                      Może po mnie, bo po Moni chyba nie tongue_out
                      • monika_kas Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:32
                        big_grin suspicious
                        • eve_81 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:35
                          no no no big_grin
            • monika_kas Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:34
              ja mam kolor chilli czyli czarny z elementami czerwieni. pierwsza moja myśl była taka, że nie lubię takich kolorów i brzydki i wogóle, ale... ten czarny stelaż jest śliczny smile
              • karioka1985 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:36
                ja się własnie zatanawiam jak ten wózek wypadnie na tle gt. bo jeśli byłby fajny, to może bym go wzięła tongue_out
                • eve_81 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:55
                  Myślę, ze na tle gt to nie,a le na tle bj cm to już tak big_grin
                  • koala0405 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 21:34
                    a ja myślę, że on jest trochę podobny do baby jogger city lite
                • jaszewcowa Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 17:21
                  Od dziś go testuję i porównuję do Gt właśnie wink Dziecku się podoba na razie bo lepszą obserwację ma w nimwink Ale mnie denerwują koła - strasznie głośne są. To chyba przez to, że piankowe. Wasze też takie głośne? czy to moje uszy wyczulone?
                  • edek.z.krainykredek Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 17:26
                    niestety są
                    • monika_kas Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 19:03
                      U mnie słychać tylko przednie koło i to naprawdę wcale nie tak głośno....
                      • jaszewcowa Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 19:19
                        Po kolejnym spacerze stwierdziłam, że coraz mniej słyszę te koła. Może się rozjeździły trochę, albo ja się przyzwyczaiłamwink Ale przednie na nierównościach, że tak powiem "tłucze się", ale nie jest źlewink zobaczymy, może się oswoję z tymsmile
                        • edek.z.krainykredek Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 19:33
                          Nie no az tak glosne to nie. Glosny to jest zapp big_grin
                      • eve_81 Re: joie litetrax MAM GO :-D 04.06.14, 19:18
                        Przednie koło słychać tak jak się spodziewałam smile
          • eve_81 Re: joie litetrax MAM GO :-D 03.06.14, 12:02
            Od wczoraj mam szarego, ale spacer średnio mi się udał, bo padało, musiałam folię użyć (w zestawie) jednakze mój syn anty foliowy i tylko szybko do przedszkola po córkę poszłam.
    • mamalusi Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 17:30
      i ja smile
      18/18. 06 wow! ale fajnie, porównam go sobie do b smarta, którego mam na stanie, no chyba, że go spieniężę do tego czasu
      • kedro-dasos Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 17:42
        Ja jak zwykle opóżniona, gdzie się zgłaszałyście?
        • jelsaa Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 19:24
          Ja dzis wysłałam zgłoszenie, może sie uda, bardzo bym chciala,bo byłby to pośredni wózek pomiędzy Nipperem i Yezzem, którego szukam. A kolorki jakie są? Można je sobie wybrać?
          • monika_kas Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 19:34
            Jest szaro szary i czarno czerwony. Dla mnie to jest właśnie niemalże idealny wózek jako pośredni między yezzem a summitem. Zostaje u nas na stałe big_grin
            • jaszewcowa Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 20:09
              Ja mam też szarego i nie miałam możliwości wyboru koloru. Ale podoba mi się nawetsmile A jak spisuje się summit w terenie? Nie jest za duży? Będzie mi potrzebny, za jakiś czas, terenowy wózek i myślę o zamianie Gt na summita...
              • monika_kas Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 20:22
                Summit w terenie jest idealny! Ma rewelacyjną amortyzację i bardzo lekko się prowadzi. Jest duży, dlatego do sklepów się nie bardzo nadaje czy do auta, ale pozatym to rewelacja. Mój mąż dzisiaj powiedział że summit to terenówka numer jeden, yezz to wózek który się najlżej prowadzi i ma najmniejsze wymiary po złożeniu - ideał do auta i na szybkie wypady. W zupełności się z nim zgadzam. Joie będzie naszym wózkiem pośrednim wszędzie tam gdzie yezz sobie nie poradzi a summit będzie za duży.
                • jelsaa Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 20:34
                  Monia tego masz? Ten mi się bardzo podoba smile
                  https://grot-stal.pl/php/img/435.jpg
                  • kedro-dasos Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 20:40
                    mnie sie tez podoba, może akurat będę go testowasmile
                    jelsa wysłałam Ci wiadomość na gazetowego
                    • jelsaa Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 20:53
                      nie mam gazetowego
                      jelsafr@gmail.com
                      • pomilak1 Ja też, ja też! :) 03.06.14, 21:07
                        smile
                        Też będę testować to nowe cudosmile
                        Właśnie dostałam info od p. Sylwi smile Termin 18.06 więc super smile
                        Oj ten czarny mi się bardzo podoba big_grin Może p. Sylwia czyta moje wpisy i wie, że kocham wózki all blacksuspicious cieszyłabym się jakbym takiego do testów dostała big_grin Jak się sprawdzi to też sobie zostawię i będę mieć spokój z wyborem wózka na wakacje wink big_grin
                        • kedro-dasos Re: Ja też, ja też! :) 03.06.14, 21:10
                          Ja też testuję od 1 lipca i mam nadzieje,że też to czarne cudo dostanęsmile Cena wózka zachęcająca,mam GT to chętnie porównam, zamienię...
                  • monika_kas Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 23:38
                    Tak, mam takiego, ale on ma na budce jeszcze jeden pasek czerwonego.
                    • monika_kas Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 23:39
                      Aha. Budka od spodu też jest czerwona.
                • jaszewcowa Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 21:32
                  Fakt Joie to ciekawy wózek. Jakbym zamieniła gt na summita to też bym pomyślała żeby go zostawićsmile Także jakbyś przypadkiem sprzedawała summita to czekam w kolejcewink
                  • jelsaa Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 21:36
                    Kurcze a ja napisałam i nie mam odpowiedzi, szybko dostawałyście odpowiedź, może moj mail gdzieś przepadł w czeluściach internetu?
                    • jotka_k Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 21:37
                      ja też nie mam odpowiedzi, odpowiedź dostają pewnie te, które się załapały sad
                      • kedro-dasos Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 21:50
                        Dziewczyny załapiecie sięsmile po prostu Pani Sylwia musi na chwile odejść od komputerasmile, tylko każde 5 minut czekania to jak wieczność.
                        • jotka_k Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 21:55
                          no zdecydowanie wink wieczność
                          zwłaszcza jak się jest na etapie wymyslania wymiany wózka tongue_out
                    • jaszewcowa Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 21:39
                      A kiedy pisałaś?Jak dziś to się może odezwie? Zauważyłam, że Pani odpowiadała raczej w 'godzinach pracy'.
                  • monika_kas Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 23:40
                    Nie summit nie podlega sprzedaży... Mąż by mi nie darował. Never ever.
    • koala0405 Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 03.06.14, 21:13
      ja też testuję ale dopiero w połowie lipca...
      • jotka_k Re: ja ja ja :) 03.06.14, 22:28
        od 18/19 czerwca big_grin
        • jelsaa Re: ja ja ja :) 03.06.14, 22:44
          01/02. lipca poprosiłam o Czarnego Chili może sie uda smile
          • djanuska I mnie się też udało 03.06.14, 23:11
            Ale się cieszę. Tylko że w połowie lipca, a wtedy będę nad morzem i tak myślę czy przełożyć termin testów czy zamówić kuriera na adres wakacyjny. Tylko że z powrotem musiałabym go zabrać do Kielc i stąd odesłać, a nie wiem czy uda mi się go upchać w bagażniku. Monika, czy mogłabyś podać wielkość pudła?
            • monika_kas Re: I mnie się też udało 03.06.14, 23:37
              Jasne zwierzę pudło ale już jutro, malowałam dziś łazienkę i trochę mi się nie chce już teraz. Ale to pudło nie jest bardzo duże... Tak jak i sam wózek po złożeniu.

Ok... Zmierzyłam. Pudło ma 72x48x26cm
          • dominiczka87w Re: ja ja ja :) 03.06.14, 23:59
            ja też w tym terminie to dobrze może ja dostane tego szarego wink już mi się czarno/czerwone zestawienia znudziły tongue_out
          • linkap_wawa Re: ja ja ja :) 04.06.14, 08:18
            o ja tez 01/02 lipca - moge brac szaregosmile
            A pamietam jak dzis jak wylukalam ten model kiedys na allegro - pierwszy, jedyny, uzywany.. i chyba nawet jakis watek o nim zalozylam ze w sumie niczego sobie i podobny do BJ
            • martuska1982 ja pamietam... 06.06.14, 11:46
              ...twój wątek Linka. Od tamtej pory przygladalam się im na allegro. Używany można kupić do 300 zl.
    • monika_kas testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 03.06.14, 23:43
      Ja nie lubię takich zestawień czarny i czerwony... Pozatym mój młody ma takie ubrania że do tego czerwonego nijak to nie pasuje.

Opis i zdjęcia chyba będą jutro. Dzisiaj już padam na twarz, jednak remonty są nie na moje siły....
      • djanuska Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 08:40
        Dzięki za wymiary. Mnie też czarno -czerwony nie pasuje , dlatego czekam na fotki tego Twojego. Chcę zobaczy jak ten kolor wygląda w realu.
        • monika_kas Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 08:57
          To wejdź na bloga Eve na FB. Ona testuje szarego i już jakieś zdjęcia dawała.
        • jaszewcowa Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 10:31
          pokazywarka.pl/qs0jgk//
          Tu są zdjęcia szarego w porównaniu z GT
          • monika_kas Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 10:36
            wielkie dzięki smile

GT miałam identycznego jak Ty i joie też takiego będę miała smile
            • pomilak1 Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 11:26
              Mi się ten szary nie podoba, jakoś tak plastikowo to wszystko wygląda - kojarzy mi się ze starymi gracotongue_out
              Ale każdy lubi coś innegosmile
              • monika_kas Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 11:39
                Ja bardzo lubię szare wózki smile chociaż gdyby ten szary miał czarny stelaż to oczywiście bym się nie obraziła tongue_out
                • kedro-dasos Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 11:44
                  monika, proszę napisz tylko jak podbijanie w stosunku do GT i ile waży twój maluch?
                  • monika_kas Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 11:58
                    GT miałam już dawno bo z grudniu. Teraz mój syn waży 12,5kg w ubraniach. Jakbym miała porównać podbijanie GT sprzed pół roku i podbijanie joie z dzisiaj to postawiłabym znak równości. Ale u różnych osób może to różnie wyglądać bo GT ma regulowaną rączkę, a joie nie.
                    • djanuska Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 12:09
                      Taa, rzeczywiście ten szary taki plastikowy się wydaje, a czarny taki elegancki. No cóż , na coś się trzeba zdecydować, a z czegoś zrezygnować.
            • jaszewcowa Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 22:45
              Nie ma za co, zdjęć będzie więcejwink Też bym wybrała szarego, bo bardziej mi odpowiada i pasowałaby mi dodatki mojewink Może czarny stelaż by lepiej faktycznie wyglądał w nim?
              • emakowka Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 05.06.14, 07:26
                Też się zgłosiłam i będę testować od 17.07 smile
        • eve_81 Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 19:27
          Tak wygląda w realu big_grin
          www.facebook.com/583810971678068/photos/a.670315659694265.1073741830.583810971678068/716258605099970/?type=1&theater
          www.facebook.com/pages/Mama-Wozi-Bardziej/583810971678068
          Zapomniałyście że ja go mam teraz big_grin
          • basia752 Re: testuję chilli ale kupię sobie szarego :-P 04.06.14, 20:15
            Fajny ten wózeczek, pewnie będzie konkurencją dla BJCM przez ten regulowany podnóżek, a budę ma boską, dziwię się, że inni producenci mają problemy z robieniem takich fajnych budek
            • kar-ula Joie 04.06.14, 22:27
              A ja 22.07 smile Ciekawa jestem, jak wypadnie na tle mojego Gesseina oraz znielubianego przeze mnie i moja córkę GT. Mnie kolor obojętny, oba dość uniwersalne.
              • gabilu Re: Joie 04.06.14, 22:40
                To w tym samym terminie testujemysmile Tyle, że ja swojego odbiorę 23 bo wtedy wracamy z wakacji.
              • monika_kas Re: Joie 05.06.14, 08:10
                Kar ula w joie jest mniej to siedzisko zabudowane więc może akurat ok. Wg mnie jeździ nieco lepiej od GT no ale GT miałam dawno temu to trochę trudno to porównać.
                • djanuska Re: Joie 05.06.14, 10:16
                  Ja też od 22 lipca, nie zabieram go w końcu na wakacje.
    • grudniowa.mama wymiary 05.06.14, 21:49
      A zmierzycie pls wysokość i szerokość oparcia+głębokość siedziska+długość podnozka.Na jakiej wysokości jest rączka?
      • monika_kas Re: wymiary 05.06.14, 22:10
        Oparcie 47cm, szerokość oparcia maks 39, siedzisko głębokość 26 szerokość maks 35cm a w łączeniu oparcia z siedziskiem ok 32cm. Podnóżek zaokrąglony maks 18cm. Odległość od końca siedziska do tego podnóżka na dole wózka to 28cm. Wysokość rączki pośrodku maks 103cm. Chyba tyle. Aha budka na wysokości ok 63cm.
        • grudniowa.mama Re: wymiary 06.06.14, 07:47
          Dziękuję smile
          • kedro-dasos Re: zakup wózka 07.06.14, 15:09
            Może już było a przeoczyłam- czy dla testujących dziewczyn są przewidziane jakieś zniżki?
            • monika_kas Re: zakup wózka 07.06.14, 18:41
              Najlepiej napisz w tej sprawie do 4kids to wszystko Ci powiedzą smile
              • kedro-dasos Re: zakup wózka 07.06.14, 19:20
                oksmile Myślałam, że już ktoś się dowiadywał, bo w przypadku testowania bee nie można było zakupić testowanego wózka, a testerki micralite chyba od razu wiedziały, że będą miały taką możliwość.
    • carole87 Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 10.06.14, 07:34
      W jakim czasie wam odpisywali na zgłoszenie? I czy byłī przypadki negatywne? Bo ja od tygodnia nie dostałam żadnego maila od 4kids ;/
    • karioka1985 Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 17.06.14, 09:38
      dziewczyny, które miały zarezerwowany wózek na testy 17/18.06 (mamalusi, pomilak1, jotka_k) dostałyście już jakieś info? bo u mnie wciąż cisza sad
      • mamalusi Re: przyznać się.. kto będzie testować Joie? :) : 17.06.14, 22:09
        Do mnie przyjechał czarny w piątek, od piątku nie jeżdżę żadnym innym wózkiem (jak testy to testy smile )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka