Dodaj do ulubionych

Kocyk z coolmaxem Breathablebaby

11.06.14, 12:53
Kupiłam wczoraj kocyk letni z collmaxem, taki breathablebaby.com/shop/breathable-blankets/breathable-blankets/ tylko z innym wzorem, miałyście taki na lato? Do tej pory z coolmaxem miałam do czynienia w pieluszkach wielorazowych, ponoć coolmax najlepiej sprawdza się w miesiącach letnich zapewniając doskonałe właściwości odprowadzania potu na zewnątrz, jego szybkiego odparowania oraz doskonałą "oddychalność". Zapewnia poczucie "chłodu" tworząc przy tym długotrwały komfort.
Obserwuj wątek
    • szangala_23 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 11.06.14, 15:54
      oooo ale super, sama szukam czegoś na lato ten wydaje się idealny, tylko że w pl go nie kupię pewnie crying
      • basia752 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 11.06.14, 16:08
        W TK Maxie był w Krakowie tongue_out
        • szangala_23 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 11.06.14, 21:42
          a czy mogłabyś mi kupić i wysłać taki kocyk, pokryje wszystkie koszty big_grin
        • monika_kas Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 11.06.14, 21:46
          Ile kosztował?
          • basia752 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 11.06.14, 22:37
            Jasne, że mogę kupić, kolor obojętny rozumiem? Ja mam dla dziewczynki, spód biały, a wierzch różowe gałązki, może jutro podjadę, a kosztował 40zł. Młoda teraz śpi pod nim, w domu mam 26 stopni i on faktycznie nie grzeje, sama bym się takim przykrywała tongue_out
            • basia752 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 11.06.14, 22:46
              A kolor mam taki, jak ten ochraniacz www.bialymotylek.pl/oddychajacy-ochraniacz-do-lozeczka-breathable-baby-mesh-pink-leaf-p-2105.html
              • madziasm basia752 12.06.14, 08:38
                Super te kocyki smile
                Czy mogłabyś mi także kupić taki kocyk? Mieszkam w mieście( dość małym ) gdzie takie cuda się nie zdarzają wink
                Potrzebuję dla chłopca
                Gdybyś się zgodziła podaję maila do kontaktu mpiasek@poczta.onet.pl
                • basia752 Re: basia752 12.06.14, 09:03
                  Jak tylko będą to kupię smile
                • mad_milk Re: basia752 12.06.14, 09:17
                  Basia w Wawie w dwoch sklepach nie ma. Moglabys mi tez kupic?
                  • mad_milk Re: basia752 12.06.14, 09:25
                    W Łodzi tez nie ma.
            • szangala_23 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 09:07
              basiu podaj nr konta przeleje Ci kase to mi kupisz, wzor dziewczynski smile
              • basia752 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 09:10
                Nie przelewaj, bo nie wiem, czy będzie, na kocyk jeszcze mam, uda się kupić to masz pierwszeństwo smile
                • mad_milk Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 09:26
                  A ja druga, prosze smile dla chłopaka ale jak nie bedzie to niech spi pod różowym. Całe noce jest goły, to moze pod czymś takim bedzie spał.
                  • madziasm basia752 12.06.14, 09:29
                    No druga to byłam ja wink A na chłopięcy wzór to chyba pierwsza jakby co wink
                    Jeśli to Ci ułatwi sprawę podaj mi na maila numer konta zrobię przelew smile
                    • mad_milk Re: basia752 12.06.14, 09:36
                      Nie zauważyłam wink to dla mnie kolor obojętny, raczej chłopięcy.
                • silke85 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 09:28
                  Basia ja bym też chciała różowy smile
                • szangala_23 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 11:33
                  spoko to daj znać, napisz do mnie prv na meila katarzyna_u@vp.pl kiss
    • silke85 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 09:37
      hehe ale się rzuciłyśmy, basia musi isc z walizką big_grin
      • mad_milk Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 10:44
        Wynagrodzony to Basi smile obdzwonilam 3 TK i nie było. Oby u niej jeszcze były.
        • szangala_23 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 11:34
          basia ale jakbyś jeszcze zobaczyła czy skip hop sa te torby big_grin
          • basia752 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 12:01
            Byłam i niestety nie ma,wygląda na to, że trafiło mi się jak ślepej kurze; jest tylko coś takiego www.amazon.com/BreathableBaby-Pocket-Swaddle-Blanket-Safari/dp/B00DE5I2YE kolor Safari Neutral, przeceniony z 39 na 30, cieńszy niż ten kocyk, fajny na wysokie temperatury, ale ma przeszycie, coś jak jeden róg zagięty i zszyty z dwóch stron, widać to trochę na tej stronie na opakowaniu, dziecko ma to pod pleckami no nie jest to prostokąt, gdyby któraś była zainteresowana, to mogę kupić i wysłać smile. A ze swojej strony będę polowała na takie kocyki,może jeszcze je "rzucą"
            • szangala_23 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 12.06.14, 12:05
              eee to otulacz jest smile to jak coś rzucą to pamiętaj o mnie smile otulacz jest boski, miałam dla 2 młodszych dzieci, nie wiem jak żyją mamy bez niego przez pierwsze 3 miesiące życia niemowlaków.
    • betty1234 Re: Kocyk z coolmaxem Breathablebaby 26.06.14, 01:01
      Dziś podczas wizyty w Poznaniu wpadłam do TK Maxxa z zamiarem kupienia torby skip hop, której niestety nie było ale na półce z przecenami wynalazłam kocyk tu opisywany za całe 13 zł smile Faktycznie cena pierwotna 39,90 potem kolejno przeceny na 30 i na 20 zł (są naklejki jedna na drugiej) a ostatecznie 13 smile smile no to mi się udało.
      Myślałam, że znajdę ich więcej ale był tylko jeden. Jeśli któraś ma ten sklep w pobliżu może gdzieś jeszcze uda się go znaleźć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka