maja1406 04.07.14, 19:00 nie mogę go nigdzie znaleźć w mojej okolicy żeby obejrzeć na żywo, nadał by się dla drobnej dwulatki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fela1977 Re: zapp xtra 04.07.14, 19:18 Moja ma 17 miesięcy (12kg i 85 cm) i myślę, że jeszcze długo pojeździ. Siedzisko jest szerokie i wysokie. Myślę, że nawet w zimie ze śpiworem da radę. Odpowiedz Link
kr.kr Re: zapp xtra 04.07.14, 19:30 To ja sie podepne w troche innej sprawie: 1. Jak daje rade z fotelikiem? Czy ktos uzywal z innym niz mc? Np besafe izi sleep? Da sie w ogole? Na www besafe nie wymienili zappa, ale w googlu widzialam takie "komplety". 2. Czy budka w zappie xtra (strasznie mi sie ona nie podoba) daje ochrone rpzed sloncem? Tam jest okienko chyba przez cala jej szerokosc? No i czy to okienko nie peka? Widywalam popekane okienka w roznych wozkach i zastanawiam sie, czy gdybym kupila taki wozek uzywany(szukam z mysla tylko o foteliku, ale kto wie, moze i z siedziskiem bym sie przejechala, jakby juz bylo...) to by mi tez zaraz nie popekalo? Odpowiedz Link
maja1406 Re: zapp xtra 04.07.14, 19:34 fela1977 napisał(a): > Moja ma 17 miesięcy (12kg i 85 cm) i myślę, że jeszcze długo pojeździ. Siedzisk > o jest szerokie i wysokie. Myślę, że nawet w zimie ze śpiworem da radę. O moja dwulatka ma takie same wymiary A masz może jakieś zdjęcie jak wygląda w wózku? Odpowiedz Link
fela1977 Re: zapp xtra 05.07.14, 23:23 Wkleiłam zdjęcia do fotoforum, ale mam problem, żeby wkleić je tutaj Odpowiedz Link
carole87 Re: zapp xtra 06.07.14, 13:39 Pod zdjęciem na fotoforum masz "linki do zdjęcia" - klikasz i wybierasz jakie zdjęcie potrzebujesz (duże/małe, forum/strona int.) i kopiujesz adres, który wklejasz w pole odpowiedzi tu na forum. Gotowe Ps. Śliczna Blondyneczka Odpowiedz Link
fela1977 Re: zapp xtra 06.07.14, 20:25 Dzięki, próbuję jeszcze raz. Chyba się udało. Sorki za jakość zdjęć, robiłam na szybko tabletem. Odpowiedz Link
run_away83 Re: zapp xtra 04.07.14, 21:02 Mój najstarszy syn jeździł zappem (zwykłym, nie extra) niemal do czwartych urodzin (ważył ~15 kg i miał jakieś 104 cm wzrostu), średniak jeździł w zappie xtra do wieku 2 lat (potem przespał spać w dzień i zrezygnowałam z siedziska xtra, założyłam zwykle siedzisko zappa, bo wygodniej mi się składało wózek do bagażnika, a pół roku później sprzedałam zappa i synek przesiadł się do wspólnego z bratem wózka tandemowego). Budka w zappie xtra ma taki wywijany daszek i całkiem fajnie chroni przed słońcem w pozycji siedzącej, w leżącej już tak sobie, ale można obrócić siedzisko przodem/tyłem do kierunku jazdy, tak aby dziecku słońce nie świeciło w oczy. Folia w budce mi nie przeszkadała, nic się z nią nie działo przez trzy lata użytkowania wózka. Z fotelikiem (miałam maxi cosi cabrio dla pierworodnego i maxi cosi citi dla drugiego syna) zapp prowadzi się bardzo fajnie a lekkość i małe gabaryty po złożeniu robią z niego idealny wózek do bagażnika. Z innymi fotelikami niż maxi cosi zapp chyba nie jest kompatybilny. Odpowiedz Link