Dodaj do ulubionych

Summit w Kujawsko-pomorskiem

11.07.14, 23:35
Dziewczyny, przyznać się, która jeździ Summitem - odcień zielony lub jakieś elementy zielone - dokładnie nie wiem, bo widuję ten wóz tylko z samochodu, ale dość regularnie., wracając z pracy. Ostatnio na tyle blisko jechałam, ze zobaczyłam na nim wkładkę od Pani Helenki! Pewnie druga (po mojej) w tym mieście big_grin
Użytkowniczko, daj znać na prv, bo bardzo bym chciała pomacać smile GT mi nie podpasował,ale Summit wygląda fajnie.
Obserwuj wątek
    • zoja1977 Re: Summit w Kujawsko-pomorskiem 11.07.14, 23:43
      A ja dziś widzialam zielonego summita nad morzem w Darłówku. Faktycznie ładny ten Summit.
      • martuska1982 Re: Summit w Kujawsko-pomorskiem 12.07.14, 02:41
        A ja dziś widziałam zielono-szarego summita w Płocku. big_grin
        Mama o ile dobre kojarzę ruda, ale nie skupiałam się bo na wózek kukałam z autobusu. wink
        • siven1987 Re: Summit w Kujawsko-pomorskiem 12.07.14, 06:33
          Posiadam szaro-czarnego Płocku. Szaro-zielonego nie widziałam.
          • martuska1982 Re: Summit w Kujawsko-pomorskiem 12.07.14, 11:16
            siven1987 napisała:

> Posiadam szaro-czarnego Płocku. Szaro-zielonego nie widziałam.

Tamten był identyczny jakiego ma Monika_kas, mama stała wczoraj na przystanku na bielskiej koło tych wieżowców osiedle Piasta Kołodzieja.
            Twojego jakoś nie widziałam jeszcze wink ale o ile dobrze kojarzę to ty z Podolszyc jesteś, a ja tam nie bywam, zwłaszcza teraz. wink
            • siven1987 Re: Summit w Kujawsko-pomorskiem 12.07.14, 17:52
              Tak ja głownie na Podolszycach. Chociaż zaraz sie przeprowadzam na wieś pod Plock
        • monika_kas Re: Summit w Kujawsko-pomorskiem 12.07.14, 06:36
          Hehe no ja jeżdżę szaro zielonym, ale ani ja ruda, ani z Darłówka ani z kujawsko-pomorskiego big_grin

Kar Ula ja mieszkam "trochę" dalej, bo w Elblągu. Jak Ci to będzie po drodze to zapraszam na jazdę summitem. Uwielbiam go i pomimo tego że wózkomania jest u mnie coraz silniejsza i ciągle myślę o jakichś wymianach to jednak z summitem nie umiem się rozstać. Jego amortyzacja mnie kręci big_grin
    • fiambala Re: Summit w Kujawsko-pomorskiem 12.07.14, 21:12
      Ja bywam w kujawsko-pomorskim razem z zielonym summitem w weekendy dość często. I mam wkładkę od Pani Helenki smile następnym razem powinnam być w pierwszy weekend sierpnia, mogę dać pomacać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka