Dodaj do ulubionych

bugaboo cameleon w pigułce

16.07.14, 22:20
Znalazłam przez przypadek bardzo trafny opis,a raczej opinie o cameleonie.Ponieważ podobnie jak autorka opinii,uważam,że wózka idealnego nie ma,to jednak cam jest najblizszy "temu jedynemu".Wymiętoliłam kilkanaście wózków,a tylko cameleon jest ze mną od narodzin córki po dzień dzisiejszy.Szkoda,że nie uległam urokowi tego wózka przy synu,wtedy wydawał mi się okropnywink
Na końcu ściąga,czym się różnią poszczególne wersje wózka,ważne dla kupujących używkę!

mamygadzety.pl/bugaboo-cameleon-najbardziej-uniwersalny-wozek-swiata/
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: bugaboo cameleon w pigułce 16.07.14, 23:48
      Ja Tez kocham mojego Cama
      Ale wydaje mi sie Ten tekst przecukrowany uncertain
      W osniezone alpy? What?
      Noi nie ma ze w tym wozku od skladania sie Rama rysuje?
      Ale Fakt jest jednym z ulubionych wozkow moich smile
      • lamciad Re: bugaboo cameleon w pigułce 17.07.14, 17:12
        Moze laska miała koła zimowewink
        Mi sie stelaz nie rysuje (wersja 3)
        • silke85 Re: bugaboo cameleon w pigułce 17.07.14, 17:21
          ja tam często zaglądam bo od niej miałam swojego cama smile koła terenowe wiem że miała ale dość szybko się ich pozbyła bo wózek stracił na zwrotności tongue_out ale cz w tych alpach je miała to nie wiem smile
        • mama1dawidka Re: bugaboo cameleon w pigułce 17.07.14, 18:21
          Tez Mam trojke
          I szkoda mi go ladowac do auta bYl Tam pare razy
          Ale wlasnie dlatego ze boje sie rYs dlatego unikam skladania go jak tylko Mozna
          A kola zimowe wg mnie sa do bani
    • 3kowalska Re: bugaboo cameleon w pigułce 24.10.14, 10:19
      Dziewczyny, a czy rzeczywiście jego stelaż z kołami jest taki lekki jak obiecuje producent 6 kg? Waham sie czy ten czy Joolz D, a te 3 kg różnicy przechyliłoby szalkę na stronę cameleona bo będę często go używac jako stelaż pod fotelik, składac i rozkładac.

A gdybyście mogły jeszcze odnieśc się do jazdy tymi dwoma po gruntowej dróżce?
      • betty1234 Re: bugaboo cameleon w pigułce 24.10.14, 11:08
        My mamy oba na stanie i po gruntowej drodze joolz pojedzie lepiej.
        No i co do składania to mi stelaż joolza składa się wygodniej i szybciej.

No ale mimo powyższego i tak pewnie cam zostanie z nami dłużej bo naprawdę uwielbiam ten wózek smile
        • 3kowalska Re: bugaboo cameleon w pigułce 24.10.14, 15:46
          O, to jesteś idealną osobą do pomęczenia pytanaimi wink.
          A różnica wagowa stelaży bardzo zauważalna, jak wypadają w porównaniu jeśli chodzi o pakowanie stelaży do bagażnika samochodu? Gabarytowo raczej podobne? Tylko ta waga mnie i M zastanawia, bo głównie ja będę dźwigaczem.
          https://lmtf.lilypie.com/okPSp2.png
          • betty1234 Re: bugaboo cameleon w pigułce 24.10.14, 15:56
            Nie ma problemu jak coś to pytaj smile Wg mnie odczucie różnicy wagi niewielkie.
            Co do pakowania to my akurat w tej chwili toyote avensis kombi mamy i oba wchodzą bez problemu.
            Jak będziesz chciała to mogę w weekend jakieś foty stelaży pstryknąć w bagażniku.
            A i jeśli o składanie chodzi to joolza razem z siedziskiem złożysz a cama nie.
            • 3kowalska Re: bugaboo cameleon w pigułce 24.10.14, 16:18
              Ktoś gdzieś zalinkował porównanie tych wózków z fotkami (jeszcze porównywana była Emma NItro) tyle że w języku niderlandzkim, to zdjęc nie musisz robic, dzięki smile. No ja bedę wozic ten stelaz znacznie mniejszym samochodem -Nssan Juke, dlatego tak podpytuję o wymiary.
              A dlaczego jeśli wolno zapytac wolisz cameleona? To mnie też ciekawi, chociaż zadnego nie próbowałam, to ze zdjęc lepiej patrzy mi Joolz, tylko mój M wynalazł różnicę wagi te 3 kg i mnie przekonuje, ze dla mojego kręgosłupa łaskawszy będzie cam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka