mama1dawidka 31.07.14, 18:01 Jutro chyba wkoncu bede go miec I strasznie ciekawa jestem czy Tez w wersjii z jednym siedziskiem idzie uzywac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polinqa Re: Mountain buggy One ma ktos? 31.07.14, 20:50 o jaaaa nie widziałam go jakoś wcześniej ciekawa jestem a skąd jesteś bo bym na spacer chętnie się wybrała by go obejrzeć bo sama mam dueta. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Mountain buggy One ma ktos? 31.07.14, 21:06 Tez jestem ciekawa czy ten wozek w ogóle sie sprawdzi, i jako pojedynczy i jako podwójny, czekamy na recenzje i fotki Na wspólny spacer tez nadal mam nadzieje, szczególnie na polskiej ziemi Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mountain buggy One ma ktos? 31.07.14, 21:46 Ja Tez ciekawa jestem A do porownania bede miala duo uj i tego One A duet To Ponoc Ciut wezsza jest? Noi jak bedzie sie jezdzilo jak urbanem To zostanie Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mountain buggy One ma ktos? 31.07.14, 21:47 Ja tez Mam nadzieje ze pospacerujemy po Warszawie Bo Warszawa jak dlamnie super miasto Ja juz w de jestem Odpowiedz Link
afroddytta Re: Mountain buggy One ma ktos? 31.07.14, 21:55 Duo to pewnie będzie podobnie do UJ. Ale ten One jak on będzie się prowadził i przede wszystkim podbijał bo to chyba największa przewaga UJ nad resztą. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mountain buggy One ma ktos? Mam :D 01.08.14, 20:11 I dopiero przyjechalam Teraz Ide sie Nim pobawic Tak na szybko To ta torba na dzidziuska jest Bardzo Mala Odpowiedz Link
polinqa Re: Mountain buggy One ma ktos? Mam :D 01.08.14, 21:30 to złe wieści, właśnie byłam ciekawa ten "gondoli" bo te wszystkie jeden za drugim mają takie malutkie, hmmm. A duet tak to ten wąski duo jak tylko będziesz w w-wie to pisz Odpowiedz Link