Dodaj do ulubionych

osłonka na nóżki

23.09.14, 11:40
dziewczyny czy któraś z Was użytkowała osłonkę na nóżki "Pinkie"? młody ma ponad 2 lata, wcześniej miałam zwykły uniwersalny śpiworek wełniany, wciąż się wysuwał z szelek, ściągał, szlak mnie na niego trafiał, no ale chociaż był cieplutki, latem w szale sprzątania wydałam go kuzynce, możne i dobrze ze znów bym sie z nim szarpała , postanowiłam ze wygodniejsza będzie osłonka na nóżki tylko,koc znając mojego młodego skopie z siebie w sekund pięć, miał taki śliski zjeżdżał i tez go wydałam, wertując internet znalazłam dość ciekawe osłonki pinkie , znacie je? a możne coś polecicie? moze macie jakies sprawdzone rozwiązania by w nóżki było ciepło ale żeby to nie był już jakiś wielki śpiwór i nie trzeba było się z tymi szelkami szarpać.
Obserwuj wątek
    • dominiczka87w Re: osłonka na nóżki 23.09.14, 12:42
      My tam mamy śpiwory na ta zimę bo mnie koce juz denerwowaly. Dla mnie spiworek wygląda o 100 razy ładniej niż te oslony...
      A śpiwory widocznie miałas do bani wink polecam tę od Magdy są profilowane i się nic nie Sciaga
      • madzik29 Re: osłonka na nóżki 23.09.14, 13:22
        no śpiwór miałam na pewno do bani, taki zwykły z allegro, gruby, długi, podszyty wełną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka