Dodaj do ulubionych

Gondola do joolza

24.09.14, 14:44
Muszę kupić gondolę do joolza. Dziewczyny w wątku o akcesoriach zasugerowały, że może pasować stara gondola od mammas and pappas. Czy ktoś wie coś bliżej na ten temat? Bo jakoś tak z góry założyłam, że nie pasuje ale może...
Nie chcę inwestować w nową, bo starsza córka w gondoli jakieś dwa miesiące wytrzymała, taka bestia smile
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Gondola do joolza 24.09.14, 15:10
      Chcialam poszukać fotek, ale mam laptopa w serwisie wiec poki co nie mam dostępu uncertain
      A w temacie to konkretnie miałam Joolza tego all blacka od mamadawidka (ona go odkupiła od forumki) chyba nadal go ma, a gondolka była od chyba blooma w każdym razie w tym starszym wózku koleżanki nie ma słowa o joolz.
      • matyldamoja Re: Gondola do joolza 24.09.14, 16:40
        miałam przez chwilę równocześnie joolz day i joolz one grand ( on wyszedł po m&p ) a po nim day, więc o ile jest (?) identyczny jak m&p to gondola pasowała do day, identyczne wejście miały. z tym że w day gondolę można złożyć na płasko - wypiąć budkę to w tym one grand gondoli się nie składa i budka na stałe- nie pasuje też daszek uv - dla mnie to dość istotne bo przedłużenie budki ważna rzecz.
        --
        • muumucca Re: Gondola do joolza 24.09.14, 17:20
          Nawet nie wiedziałam, że się składa. Daszek bym przeżyła, bo gondola na zimę mi potrzeba. Trochę się boję z tym m&p. Poszperam jeszcze, może coś znajdę.
          • afroddytta Re: Gondola do joolza 24.09.14, 17:26
            Ta gondola mojej koleżanki sie składała na płasko. Ta koleżanka właśnie urodziła wiec gondola aktualnie znów w użyciu wiec jak cos to moge podpytać o jakieś szczegóły. Na pewno do tego starego zestawu ma nowe adaptery pod maxi-cisi i na pewno pasują.
            • muumucca Re: Gondola do joolza 24.09.14, 19:21
              Byłabym wdzięczna gdybyś sprawdziła przy okazji jaki to dokładnie model.
              • afroddytta Re: Gondola do joolza 24.09.14, 22:33
                No właśnie z tym modelem to nie ma pewności, bo babka od której kupowała to też nie była pewna, chyba kupowała w UK. Ogólnie na ramie jest jedynie napis mamas&papas.
          • emakowka Re: Gondola do joolza 25.09.14, 08:49
            muumucca napisała:

> Daszek bym przeżyła, bo gondola na zimę mi
            > potrzeba.

Powiem Ci ,że ten daszek uv to do gondoli używanej zimą to jak dla mnie dodatek obowiązkowy. Buda w Joolzu niestety jest bardzo płytka,zimą wieje,pada śnieg,a daszek idealnie powiększa budę i chroni dziecko.
            • muumucca Re: Gondola do joolza 25.09.14, 09:05
              Masz rację, jestem rozpieszczona bj i buda to da mnie oczywistość smile
              Ale dziękuję Wam bardzo, afroddytta znacznie poszerzyła krąg moich poszukiwań smile Ja od razu m&p skreśliłam.
              Napisałam do sprzedawcy od tej czerwonej gondoli z allegro, twierdzi, że pasuje do joolza. Tylko ona z boku ma przybrudzenia, więc chyba jeszcze poszukam.
              No i cały czas mam wrażenie, że jednak powinnam na zimę mieć jeszcze MBUJ smile Więc jakby się jakaś okazja trafiła...
        • thektoska Re: Gondola do joolza 03.10.14, 19:30
          a gondola m&P sie sklada, moze nie zupelnie na plasko, ale sie sklada.
          miekkie boki sa trzymane przez taki druciany stelaz, po zdjeciu materaca, mozna ten stelaz zlozyc....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka