silke85 18.12.14, 23:23 Magda co to ma być do jasnej ch..... ja się pytam???!!! to Twój?? www.tomi.pl/podnoek-do-wozka-baby-jogger-city-mini.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: podnóżek nie-Magdowy? 19.12.14, 00:34 już dawno je sprzedają kupili ode mnie 2szt i wykombinowali "swój", na mojego maila z zapytaniem nie raczyli odpowiedzieć w sumie fajnie jest zerżnąć czyiś pomysł i na nim zarabiać, ciekawe czemu śpiworków nie uszyją? czyżby dlatego, że taki podnóżek, którego nie trzeba zaprojektować, wymierzyć i wymyślić, uszyje ktoś, to "umie szyć" i generalnie doświadczenia do tego nie potrzeba? w tym momencie zbytnio inteligentnym juz być nie trzeba, małpę bym w pół godziny nauczyła jak się to szyje... pozostaje tylko mieć nadzieję, że swoją jakością nie popsują mi opinii, bo dla laika podnóżek to podnóżek, nie widziałam ich na żywo, ale oczywiście widzę różnicę nawet na zdjęciach Odpowiedz Link
djalli Re: podnóżek nie-Magdowy? 19.12.14, 06:49 No co za świnstwo!!! Niestety w biznesie tak juz jest. Moj pomysl pokazywania bizuterii z inspiracja tez spodobal sie juz jednej z duzych firm w tej samej branzy. Nie ma lekko. Odpowiedz Link
zoja1977 Re: podnóżek nie-Magdowy? 19.12.14, 06:55 powinno być tam w opisie na ich stronie "wyprodukowane w Polsce, pomysł żywcem zerżnięty od forumowej Magdy". Niby taki biznes, no ale jest to niesamowicie przykre... Miałam kiedyś podobną sytuację i pamiętam jaka byłam zła i bezradna Odpowiedz Link
gabilu Re: podnóżek nie-Magdowy? 19.12.14, 09:48 Świństwo. Zwłaszcza,że Magda się napracowała nad końcowym efektem. Djalli, a Twoje inspiracje uwielbiam. Specjalnie wchodzę na stronę, żeby zdjęcia poogladać. Czemu nie masz teraz bransoletek ze skóry? Na facebooku kiedyś widziałam. Odpowiedz Link
djalli Re: podnóżek nie-Magdowy? 20.12.14, 14:40 Miło, że się podobają Ze skóry jest jedna kolekcja - Princes, ale po Świętach powstanie coś nowego. Na razie muszę odpocząć, bo okres przedświąteczny mnie wykończył Odpowiedz Link