Dodaj do ulubionych

Torba do wózka

14.01.15, 10:24
Witajcie, bardzo proszę o radę. Muszę dokupić torbę do wózka. Na początek mam wózek 2w1 icoo na wiosnę planuje zakup maclarena xlr. Chciałabym dokupić torbę pasującą do obydwu wózków. Bardzo podobają mi się torby skip hop a szczególnie ta:skip.zone/torby/1-duo-special-edition.html#szczeg%C3%B3%C5%82y. Nie jest jednak zbyt tania wiec nie chciałabym kupić czegoś co niezbyt się sprawdzi. Może któraś z Was miała do czynienia z taką torbą a może polecacie coś innego?
Obserwuj wątek
    • norah Re: Torba do wózka 15.01.15, 15:30
      Ogólnie torby skip hop są świetne . Ja mam te normalna duo ( bez tych uszu do trzymania w ręce, bez zamka na górze tylko na magnes) Bardzo sobie chwale, jest pojemna, przemyślana zwłaszcza system zawieszania na wozku oraz system kieszonkowe, dla nie idealna. Miałam kiedyś czarna a teraz kupiłam sobie na allego taka w kwiaty. W strefie marek na Allegro są czasem w okazyjnych cenach. To naprawdę dobrze wydane pieniądze smile
      • djulliet Re: Torba do wózka 15.01.15, 16:24
        Ja mam teraz czarną SkipHop Dash i jest fajna, nie za wielka i mąż tez korzysta jak bierze synka na spacer, miałam Babymel Amandę i była w porządku, mniej wózkowa. Zobacz sobie jeszcze torby Lassig.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka