Dodaj do ulubionych

Problem z kołem w BI

17.01.15, 17:29
Dziewczyny, mam pytanie, czy w Waszych BI tez tylne koła wyglądają jakby były złe scentrowane? Dokładnie wyglada to tak,nie jak wozek jedzie to koło leki chybocze sie w lewo i prawo zamiast jechać torem prostym, oto filmik www.youtube.com/watch?v=xUtCMRnTovs
. Ze sklepu hipkids. Pl przysłali mi nowe koło ale to nic nie dało. Ogólnie to wozek caly cały czas jakby skręca w lewa stronę i jego prowadzenie wcale nie jest takie przyjemne jak mało byc. Pomóżcie. Bo nie wiem czy reklamować go dalej czy taki juz jego urok....
Obserwuj wątek
    • mamusia.13 Re: Problem z kołem w BI 17.01.15, 17:52
      Kiedyś miałam BI ale wnerwiało mnie, że ciągle zbaczał z drogi. Sprzedałam, bo nie lubię jak wózek się mnie "nie słucha". MBUJ nigdy nie zbacza. Prowadzenie to przyjemność.
    • anmaszy Re: Problem z kołem w BI 17.01.15, 18:54
      Reklamuj, u mnie tak nie robi
    • wodadobra Re: Problem z kołem w BI 17.01.15, 18:56
      Wychodzi na to, że ośka jest skrzywiona, bo to niemożliwe, że po zmianie koła dalej tak się dzieje. A po odczepieniu wahacza nie widać na oko czy ta cześć jest prosta? Bo jesli zmiana koła nic nie pomaga to pewnie cały element do którego wpina się koła jest do wymiany jest do wymiany.
      Od początku tak było?
      • wodadobra Re: Problem z kołem w BI 17.01.15, 18:57
        NIe ośka tylko gniazdo, w które wchodzi ośka od koła.
        • lenka16xx Re: Problem z kołem w BI 17.01.15, 19:56
          A to feler, no to reklamuje, ciekawa jestem co zaproponują dalej.....
          • wiedzma000 Re: Problem z kołem w BI 17.01.15, 20:22
            mój jeżdził prosto i nie zbaczał z drogi, koła też prosto szły
            reklamuj niech ci wymienią całą tylną oś
            • lenka16xx Re: Problem z kołem w BI 17.01.15, 21:06
              No tak, ale myślicie Ze oni zrobią to na miejscu? Czy bedzie to trwać i trwać....?1 lutego jedziemy w góry i jakoś nie wyobrażam sobie pojechać z ,,parasolka "??
              • wodadobra Re: Problem z kołem w BI 18.01.15, 20:37
                Podeślij filmik, wytłumacz o co chodzi. Wydaje mi się, ze firma na tyle dba o swój wizerunek, że nie może sobie pozwolić na puszczenie takiego babola. I napisz, że zależy ci na czasie. Wada nie podlega dyskusji.
    • mad_milk Re: Problem z kołem w BI 19.01.15, 21:37
      Napisz do mnie na gazetowego.
    • lenka16xx Re: Problem z kołem w BI 27.01.15, 11:52
      No wiec wozek odesłali, sprawdzili i dziś go składam, patrzę i znów to samo. Ręce mi opadły. Dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby położyć wozek tak by tylne koła były w powietrzu lub podnieść go i zakręcić kołem bym mogła zobaczyć jak to koło tylne sie kręci i nagrać filmik ?. Wtedy miała bym jakis argument w rozmowach ze sklepem....
      • mad_milk Re: Problem z kołem w BI 27.01.15, 14:59
        Napisz do BI do USA.
        • wodadobra Re: Problem z kołem w BI 27.01.15, 17:09
          Też tak myślę. Wyślij maila, pokaż filmik. I opisz sytuację, że sklep cię olał.
          • lenka16xx Re: Problem z kołem w BI 27.01.15, 17:45
            Tak tez zrobiłam..we will see ....
            • anmaszy Re: Problem z kołem w BI 22.02.15, 16:12
              Lenka jak wasze koło..? Serwis się spisał..?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka