Dodaj do ulubionych

Organizer raz jeszcze

18.01.15, 11:09
Wiem, wiem było już o tym pierdylion razy, ale te co widziałam to mi nie pasują, a w starszych wątkach linki nie działają (albo sklep zlikwidowany, albo ktoś zdjęcie usunął).
Szukam organizera do BI. Chciałabym by był zamykany, miał termo miejsce na butelkę (jedno lub dwa) i nie był taki duży jak polecany babymel. Odpinana saszetka jak skip hopie też fajnawink
Poratujcie
Obserwuj wątek
    • nauta_ Re: Organizer raz jeszcze 18.01.15, 18:14
      Nikt? Nic?crying
      • martuska1982 Re: Organizer raz jeszcze 18.01.15, 18:29
        Jest niedziela, normalne ze na forum mały ruch. Poczekaj do jutra na odpowiedzi. wink
        • nauta_ Re: Organizer raz jeszcze 18.01.15, 18:43
          Chyba masz rację. Ja z tych niecierpliwych, że już i terazsmile
          • martuska1982 Re: Organizer raz jeszcze 18.01.15, 18:57
            swoją droga jak czytam opis organizera, który dałaś to do głowy przychodzi mi tylko Jolly Jumper, ale ja się na organizerach nie znam, więc moze jest coś lepszego.
            • martuska1982 Re: Organizer raz jeszcze 18.01.15, 19:00
              tylko te kieszenie na butelki nie są raczej termo uncertain

https://i1157.photobucket.com/albums/p599/Daddy1274/stroller-kaddy-stroller-handlebar-organizer-106-p_zpse2317555.jpg
              • nauta_ Re: Organizer raz jeszcze 18.01.15, 19:07
                No widzisz, ja nawet bym chciała takie podwójne paski mocujące do rączki, ale nie chciałam przeginać z wymaganiamismile zależy mi na miejscu termo, bo to chyba się przydaje w lecie i w zimie zresztą też. To będzie mój pierwszy organizer więc nie wiem, ale tak mi się wydaje.
                Organizer fajny, no ale miejsce termo...
                • afroddytta Re: Organizer raz jeszcze 18.01.15, 22:01
                  Mam ten jolly jumper juz kilka lat, na rożnych wózkach i jest moim zdaniem rewelacyjny, no ale to taki mały na podręczne rzeczy, ja bez niego juz nie potrafię funkcjonować smile ( do cm nie pasuje)
                  Teraz sobie dokupilam taki jak Britaxa (ale firmy Edeline www.amazon.com/System-keeps-Accessories-Holders-UNIVERSAL-Strollers-Durable-Collapsible/dp/B00CB4KIIM/
                  On cały jest jakby z termo materiału. Jeszcze go nie używam bo sie odlezec musi bo cały pogięty. On jest nieco większy, ma wiecej kieszeni.
                  • aszyk71 Re: Organizer raz jeszcze 18.01.15, 22:25
                    Ja mam organizer easywalkera www.google.pl/search?q=easywalker+organizer&biw=1280&bih=841&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=FiS8VL32OYW2 , są w nim 2 miejsca na butelkę( w środku srebrne) więc chyba termo, ale nie ma dwóch pasków, nie wiem jak leży na BI bo nie przymierzałam
                    • ilo9 Re: Organizer raz jeszcze 19.01.15, 00:54
                      Juz kiedyś wklejalam bodajże na forum,mamy ten poniżej britaxa i jestem bardzo zadowolona.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/vg/qf/arln/GtspEeZ5NeHaASic2A.jpg
                      • ilo9 Re: Organizer raz jeszcze 19.01.15, 00:56
                        Skopiowałam mińiaturke,wiec jeszcze raz większe:
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/vg/qf/arln/zUkXGpfZ9WskRep1JX.jpg
                        • afroddytta Re: Organizer raz jeszcze 19.01.15, 08:01
                          A na jakim wozku? Nie wisi Ci on za bardzo? Moj właśnie taki ale jak przymierzalam to tak krzywo jakos uncertain
                          • nauta_ Re: Organizer raz jeszcze 19.01.15, 08:31
                            Organizer easy walker spodobał mi się najbardziej. Chyba przez hip kids bym musiała zamówić, bo na amazon uk cena z sufitu, a z USA to pewnie cło i inne opłaty mi dołożą.
                            Swoją drogą, to dla mnie organizera jeszcze nie wymyślili, bo ja bym chciała, żeby to miejsce na butelkę było zamykane. Tylko wtedy chyba to termo ma sens. U kogoś na forum widziałam osobno termo torbę na butelkę przypietą do ramy wózka. Ale nie wiem ani u kogo, ani do jakiego wózka. Może to jest rozwiązanie? Średnio mi z nim po drodze, bo nie lubię tylu majtających się rzeczy (Mufka, organizer, termo torba), no ale jak nie będzie wyjścia.
                            A może bez sensu się upieram przy tym termo miejscu na butelkę? Jakie macie doświadczenia?
                            Spodobał mi się organizer bugaboo, ale on na butelkę ma tylko siateczkę z boku. No chyba że jakąś małą włoży się do środka.
                            • nauta_ Re: Organizer raz jeszcze 19.01.15, 08:59
                              shop.valcobaby.com/p/stroller-caddy-acc9198/new-2013?pp=8
                              Takie termo miejsce bym chciała. Ten byłby ok, gdyby nie ta siatka. No i miejsce na portfel, pieluszkę, klucze, telefon, przekąskę dla dziecka bym chciała. No i jakąś mini zabawkęwink
                              Chyba sobie sama muszę wydziergać taki organizer.....
                              • afroddytta Re: Organizer raz jeszcze 19.01.15, 20:39
                                Ja to akurat nie lubię takich wiszacych, dlatego też torby tej wózekowej praktycznie nie wożę na wózku.

Co do samego sensu termoopakowania, to ja nigdy nie używam, jakoś potrzeby nie miałam. Nawet teraz jestem na nartach z dziećmi, to im butelkę wody biorę i już, moje piją praktycznie tylko wodę, nawet zimną jak akurat taka jest.
                                • nauta_ Re: Organizer raz jeszcze 19.01.15, 20:44
                                  No ale zimną wodę dzieciom podajesz? W tym roku problemu nie mam, bo córka ma 2,5 miesiąca, ale wyobrażam sobie, że w przyszłym roku będąc na spacerze podam jej do picia ciepłą herbatę czy wodę. Organizer bym chciała kupić razsmile
                          • ilo9 Re: Organizer raz jeszcze 19.01.15, 14:10
                            Na Affinity.Jest akuratnie,nie wisi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka