Dodaj do ulubionych

moje wózkowe marzenie dla córki :)

02.02.15, 14:44
pewnie pozostanie niespełnione... uncertain

https://www.pushchairtrader.co.uk/en/image/resize/size/800x800/file/news/Nitro_City_PP_Happy_pink.jpg

umarłabym ze szczęścia jakbym taki wózek gdzieś dostała... kocham ten róż <3
Obserwuj wątek
    • emakowka Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 15:06
      Pinik chyba taki miała,a może nadal ma.
    • atwar1 Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 15:38
      To już na pewno córeczka? Super smile
      A wózek super. Może się uda upolować
    • nauta_ Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 15:56
      Monika, wybacz że tu Ci się wtryniam, ale napisałam do Ciebie w sprawie ubranek dla córeczki.
    • kafreen Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 18:10
      Mi się z kolei marzyła tapicerka Pink/Black z serii Performance Polar.
      Nie udało się upolować ani używanego ani nowego (choć było blisko) i w końcu mamy Pink Check, ale nie narzekam, bo kupiony okazyjnie idealnym stanie z torbą, śpiworkiem, nową rączką stelaża i nowym koszykiem.

Trzymam kciuki, aby Tobie udało się kupić wymarzony kolor smile
      Pozdrawiam
      Kasia
      • monika_kas Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 19:57
        Daj zdjęcia proszę ☺
        • magda79pn Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 21:56
          Może nie jest zły, ale M bym mnie z domu wyrzucił razem z tym wózkiem, to absolutnie nie jest "moj" kolor, jedyny róż który bym mogła tolerować to fuksja i ostry pink- ale ten tylko jako dodatek
          • monika_kas Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 21:57
            mój M też nie jest za taki różowym wózkiem... ale mi w ciąży odbiło i podobają mi się tylko różowe albo biała skóra wink i co tu robić?? uncertain
            • kicia_beauty Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 03.02.15, 11:18
              Ja też w drugiej ciąży byłam chora na ten kolor, ale u mnie w rachubę wchodziła sama gondola, torba i parasolka. Ale, że miałam spacerówkę city cross w odcieniach brązu , to kupiłam brązową gondolę, torbę i parasolkę ( torba przydaje się na długo ).
              I chyba opatrzność nade mną czuwała - moja 100% do 38 tc ciąży córka okazała się być chłopakiem ( na patologii ciąży w Szpitalu Wojewódzkim w Elblągu - 35 tc - też zapewniali, że to dziewczynka ).
              Ps. parasolka Emmaljunga to był wielki niewypał, gdzie by jej nie przykręcić było źle. Resztę polecam.
              • monika_kas Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 03.02.15, 11:54
                A Ty z Elbląga jesteś? Ja jestem położną więc sama wiem że pomyłki przy określaniu płci się zdażają, no ale łudzę się że moja Hania pozostanie Hanią a nie Frankiem 😉
                • kicia_beauty Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 03.02.15, 12:18
                  Mieszkam w Pasłęku. A moja niedoszła Alicja jest właśnie Frankiem.
                  • kicia_beauty Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 03.02.15, 12:23
                    Zapomniałam dodać, że ten róż na żywo mnie nie zachwycił ( oglądałam wózek w tym kolorze w Mama i Ja w Gdańsku już po porodzie ). To chyba przez szalejące hormony mi się podobał, bo ja nie znoszę różowego ( moja córka też na szczęście woli inne kolory ).
                  • monika_kas Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 03.02.15, 14:13
                    A może masz jeszcze tą emme i chcesz ją sprzedać ?? suspicious do Pasłęka daleko nie mam wink

no mój ginekolog dziś stwierdził, że moje dziecko ma CBJ czyli całkowity brak jąder wink OBY tongue_out
                    • kicia_beauty Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 03.02.15, 19:39
                      Nie mam już od dawna. Sprzedała się b. szybko i b. dobrze; gondolę to sprzedałam jak synek skończył pół roku, a spacerówkę jakieś 1.5 roku temu.
        • kafreen Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 22:15
          Oj, dam zdjęcia, jak tylko wózek spakują i prześlą mi moi rodzice, którzy go na moją prośbę odebrali z ogłoszenia na olx. Na razie polegam na ich zachwycie wózkiem i jego stanem smile.
          Na pewno jeszcze w tym tygodniu wrzucę fotki. smile

Białą skórę odradzam, jak oglądałam używane emmaljungi to wszystkie albo były popękane (budka, przetarcia przy nóżkach), albo miały jakieś przebarwienia. Trudniej na pewno tę skórę utrzymać w czystości (nie można prać) i rzeczywiście na logikę taki materiał może się łatwiej przecierać.
          • kar-ula Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 22:18
            Emmaljungę przełknęłabym nawet w takim kolorze, choćgeneralnie kojarzy mi się on raczej z tą różową panterą, którą niedawno linkowałam smilesmilesmile
            Ja miałam Emmę granatowo - ecri. Boska była nawet z odrapanym niemiłosiernie stelażem... Ach....
            • monika_kas Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 22:20
              nie ja granatowo ecri nie zdzierżę... jakiś uraz mam wink

tego różu napewno mieć nie będę, bo to jakiś "stary" kolor i używek praktycznie nie ma... ale coś z różowym bądź białym kolorem musi być, no nie ma innej opcji big_grin tongue_out
    • afroddytta Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 22:34
      Mój róż to też nie jest, mój mąż powiedziałby majtkowy tongue_out
      Ja też uwielbiam fuksję, amarant itp.

Będę się powtarzać, ale nadal uważam, że zakup Cama dla mamy córeczki to doskonałe wyjście smile Kolejny projekt mam już w głowie, tylko do roboty się nie mogę zabrać wink
      • izi-76 Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 02.02.15, 23:52
        Oj tak Cam i szyte dodatki do niego to świetne rozwiązanie przy córci smile choć orginalne Pink też są super smile Ten jasny róż to też nie jest mój ulubiony kolor ale w ciąży gusta się zmieniają wiem coś o tym , przy starszej miałam bzika na punkcie czerwonego większość wózków miała w tym kolorze wink Teraz na czerwony patrzeć nie mogę.
        • gie-oska82 Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 03.02.15, 10:06
          Afroddytta ja wlasnie kupilam cama w ostrym rozowym kolorze dla corki smile moj M nawet nie protestowal smile) ale to bylo moje marzenie i rekompensata za ponad 2 mce spedzone w szpitalu smile)
    • pinik Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 03.02.15, 15:01
      Oj, wspomnienia... Mialam go! Gondole, a pozniej spacerowke. Moim zdaniem byl boski na zywo. W srodku ten bialy material byl w srebrne male kropeczki, te zamki takie ladne wszystkie, srebrna lamowka. To byla dla mnie najwyzsza klasa materialow i wykonczenia (lepsza niz w Stokke, Bugaboo itd).

Mialam tez spacerowke w zielonym kolorze polar i czarny z rozowym. Ale ta rozowa byla najpiekniejsza!!!

Sprzedalam ten wozek juz dosc dawno.

Juz jak ja rodzilam ponad trzy lata temu to trudno bylo o ten kolor. Uzywki osiagaly wysokie ceny. Teraz nie jest lepiej...
    • asbu Re: moje wózkowe marzenie dla córki :) 03.02.15, 15:58
      Ja różu ogólnie nie lubię. Zdecydowanie wolę, jak Afroddytta, fiolet, amarant itp.
      Ale rozumiem potrzebę - sama dłuuugo polowałam na bakłażanowego CityCrossa (ten kolor chyba się burgund nazywał?).
    • kafreen Do monika_kas 04.02.15, 13:32
      Monika,
      wysłałam Ci wiadomość na pocztę gazetową odnośnie Emmy City Cross do kupienia w Gdańsku.
      Zajrzyj do skrzynki.
      Pozdrawiam,
      K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka