Dodaj do ulubionych

moj BI Jet

07.02.15, 00:01
Po wielu poszukiwaniach i zarwanych nocach spedzonych na wirtualnym porownywaniu wozkow w koncu go mam smile Moj BI wysniony, wymarzony. Przywedrowal od Ollasja, ktorej dziekuje za cierpliwe odpowiedzi smile. Pierwszy spacer odbyl sie w salonie meblowym, wiec wozeczek nie mial okazji pokazac, co potrafi w terenie, ale przez gaszcz sof i kanap przedzieral sie niestrudzenie. Rzeczywiscie prowadzi sie go leciutenko, jedna reka. No i skladanie bardzo fajne.
Obserwuj wątek
    • kar-ula Re: moj BI Jet 07.02.15, 21:49
      E-wunia, fajnie że napisałaś. Chyba każda z wózkomaniaczek cieszy się, kiedy wie, ze jej "dziecko"pozostaje na Forum. A jak się wpisałaś tu po zakupie to znaczy, że jesteś Forumką smile
      Życzę Ci dużo pozytywnych wrażeń z używania "naszego" BI smile Bardzo długo nie mogłam odżałować jego zamiany na BJCM GT i tylko fakt, ze trafił w dobre ręce Ollasji jakoś mnie krzepił.
      • malaidka Re: moj BI Jet 08.02.15, 21:15
        Tak? A ja mam zupełnie odwrotne. Również mam BI jet i choć dobrze mi się nim jeździ to z łezką w oku wspominam GT. Nie był ideałem, ale miał to coś. Teraz przy każdym ogłoszeniu sprzedaży powstrzymuje się, żeby nie kupić jako dodatkowy... smile
    • ollasja Re: moj BI Jet 08.02.15, 19:36
      super smile pół roku zbierałam się do sprzedażY... Ale fakt, że w forumowe ręce jakoś łatwiej wozek oddać ; )
      • ollasja Re: moj BI Jet 08.02.15, 19:40
        kar-ula a ja do dziś nie mogę odżałowac, ze pozbyłam się mbuj...
        • e-wunia Re: moj BI Jet 10.02.15, 05:39
          A mnie jest bardzo milo wiedzieć, ze wózek pochodzi z takich dobyrch rąk smile Bede o niego dbała, obiecujęsmile Prowadzi sie go leciutenko. Mysle ze bedzie idealny na wiosne, zeby troche z nim pobiegac. Nie mowie oczywiscie o intensywnym joggingu, ale takim jakby szybszym chodziesmile Forum czytam w kazdej wolnej chwili. Jest absolutnie fascynujące i mocno wciągające. Pozdrawiam serdecznie wszystkie wózkówwe mamusie i oczywiście szczegolne pozdrowienia dla poprzednich wlascicielek BIsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka