Dodaj do ulubionych

śpiworek BuggySnuggle - wymiary

03.03.15, 13:50
Dziewczyny, na pewno któraś ma takowy na stanie, podajcie wymiary. Nie wiem czy sens wywalać kasę, jak któraś pisała, że on malutki. Na stronie podają, że do 3 lat niby, ale wymiarów się nie dopatrzyłam. Do BJC elite i bookleta nada się?
Obserwuj wątek
    • 3maj.z.lila Re: śpiworek BuggySnuggle - wymiary 03.03.15, 14:12
      te oryginalne bs są dłuższe... mam niebieskiego pasiaka i ma 100cm po wystawieniu nóżek synka z butkami jeszcze mi się w nim mieścił, jak miał wzrostu niecałe 100cm) miałam też jasnego pasiaka bs ale nie wiem czy on oryginalny był niby metke miał, ale był krótszy (z tego co pamiętam to nawet 95cm nie miał) i nie miał możliwości rozpięcia dołu do wystawienia bucików... więc syn jak miał niewile ponad 2 lata to ledwo, ledwo go mieściłam smile ale on niewielkich rozmiarów jest wink
    • hanna79 Re: śpiworek BuggySnuggle - wymiary 03.03.15, 14:30
      Mój BS miał 100 cm x 48-50cm (czerwony pasiak ciemny)
      • mrozonka82 Re: śpiworek BuggySnuggle - wymiary 03.03.15, 14:57
        BS są krótsze ok 100cm a PupaBag 105/110cm.
        • zuzanelle Re: śpiworek BuggySnuggle - wymiary 03.03.15, 15:11
          a po czym poznać czy to oryginalny spiworek czy nie? Dół mi się nie odpina w krówce ale metka jest, poza tym bardzo bardzo fajny w dotyku, mięciutki milutki smile Ale skoro się nie odpina czy to znaczy ze może nie byc oryginał?
          • kina82 Re: śpiworek BuggySnuggle - wymiary 03.03.15, 15:43
            Mi się wydaje ze te starsze były właśnie nie rozpinane dołem i otwory na pasy były inne, ja mam takiego nie rozpinanego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka