himalaya3 18.04.15, 07:24 Chyba zdecyduję się na Nippera. Chciałam tylko zapytać osób, które używały: czy rzeczywiście to wózek dla dzieci do 2 lat (wysokość oparcia), czy da sie jeździć do konca? (no wiadomo bez przesady, ale tak do 3 lat...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jelsaa Re: nipper 360 18.04.15, 07:50 Zalezy jak duze masz dziecko, ale prawdą jest że Nipper ma dość małe siedzisko. Problem może być zimą jak dochodzi kombinezon i śpiworek. Odpowiedz Link
candara Re: nipper 360 18.04.15, 11:32 Mój 4 latek wczoraj jechał w Nipperze, ale on jest dość mały jak na swój wiek - 15 kg i 100 cm . Duży syn znajomych jechał w nim też, jak miał na pewno ponad 100 cm i bliżej 20 kg, było ok. Ja polecam! A jeśli można wiedzieć, gdzie kupisz Nippera? Znajomi szukają i w Polsce chyba jest teraz problem z kupieniem? Ja natomiast chciałam dokupić gondolę i też nie widzę nigdzie... Odpowiedz Link
rzodkiewka7 Re: nipper 360 18.04.15, 13:48 Gondolę kupiłam kiedyś na allegro Co do mieszczenia się, to zależy od dziecka, mój trzylatek nie wiem ile ma wzrostu ubrania nosi 92/98 w grupie żłobkowej taki przeciętniak (ale też waży niewiele) jeździ czasem nipperem do żłobka, głową już prawie sięga do budki, ale ciągle ma wygodnie. Z tym że on z tych co nie muszą mieć siedzenia całkiem w pionie. Nie jest to wózek dla dużych dzieci, raczej się nie zmieszczą. Odpowiedz Link
himalaya3 Re: nipper 360 18.04.15, 20:35 dziękuję za odpowiedzi! Mogłaby mi któraś zmierzyć odległośc od siedzenia do budki i wysokość oparcia? Jeszcze spytam (bo będę kupować w ciemno): Czy on po złożeniu w miarę mały jest? Nie wiem jeszcze gdzie go kupię, zaczynam rozglądać się na ebay-u Odpowiedz Link
himalaya3 Re: nipper 360 20.04.15, 11:20 Znalazłam wymiar oparcia... to od biedy ujdzie, bo jeśli 3 latkowi będzie wystawała trochę główka to się nic nei stanie (w tym wieku to i tak wózek raczej na podwózkę lub spanie niż na co dzień, ) prosiłabym tylko o wymiar od siedzenia do budki, bo jeśli się nei zmieści to już będzie gorzej. Widziałam też, że wymiarowo po złożeniu jest więszy niż baby jogger CMGT i britax b motion- czy on jest poręczny, czy składanie rzeczywiście jest 1 ruchem? Odpowiedz Link
jprzeczek Re: nipper 360 20.04.15, 12:30 Ja na Twoim miejscu chyba kupiłabym go przez ebay. W przypadku problemów mogą Ci pomóc. Swego czasu się interesowałam i najniższe ceny miał użytkownik begeesbabygoods. Ktoś tu na forum już pisał z jakiego sklepu internetowego w UK kupował nippera, ale nie pamiętam nicka. Odpowiedz Link
himalaya3 Re: nipper 360 21.04.15, 20:30 Bo długim wybieraniu i szukaniu kupiłam w końcu nippera- jak dotrze dam znac. Odpowiedz Link
maminka_janka Re: nipper 360 22.04.15, 08:20 Hej, ja też zastanawiam się nad jego zakupem Kupiłaś w UK? Martwi mnie tylko kwestia serwisu - jak to jest rozwiązane? Trzeba płacić za przesyłkę do UK? Odpowiedz Link
himalaya3 Re: nipper 360 24.04.15, 10:45 Hej. Kupiłam na ebayu, ale ostatecznie właśnie przez przesyłkę sprzedawca się wycofał. .. więc w sumie już nei kupiłam i szukam dalej. Co do serwisu nei wiem, myślę że byłby z tym kłopot. Liczyłam raczej ze w razie jakiejs awarii po prostu warsztatowo- to przeciez nie elektronika Odpowiedz Link
dariettka Re: nipper 360 12.08.16, 20:32 Moze przyda się innym dziewczynom, które rozważają kupno nippera przez strone outnabout.com .Dzisiaj dostałam taką odpowiedź od nich,bo zapytalam sie z ciekawosci o kwestie reklamacji itp jak to wyglada. "In the event of any warranty claim we would ask for images of the fault/damage and copy of proof of purchase if purchased from ourselves we would normally be able to send out replacement parts however as you are outside of the UK we would ask that you cover the cost of postage if a replacement part is required, which would usually be the same as the delivery cost stated in my first email. If you purchase from one of our retailers you would have to deal with that retailer in order to resolve any warranty issue. Odpowiedz Link
dariettka Re: nipper 360 12.08.16, 20:33 koszt przesylki na dzien dzisiejszy to 15 funtów Odpowiedz Link
dariettka Re: nipper 360 12.08.16, 20:35 zapomnialam dodac, ze daja 2 lata gwarancji na wózek Odpowiedz Link