Dodaj do ulubionych

Budka w b-agile plus

05.10.15, 22:29
Wózkomaniaczki czy któraś z Was używała budki ze zwykłego b-agile i budki z plusa? Warto kupić? czy tylko strata pieniędzy? Korci mnie to strasznie, ale Młody juz i tak za bardzo w wóziu nie chce podróżować i nie wiem czy zakup sie opłaca tongue_out

Z gory przeogromne dzięki za opinie smile
Obserwuj wątek
    • sermag Re: Budka w b-agile plus 05.10.15, 23:03
      Poszukaj w wyszukiwarce bo byl taki temat na 100%.
      Nowa budka pasuje do starego b-agile i pasuje tez do b-motiona z tego co pamietam.
      • efjana Re: Budka w b-agile plus 05.10.15, 23:08
        w temacie tylko było, że pasuje do bmotiona. wiem, o dwóch osobach, której kupowały budkę, od jednej kupowałam wózek, a druga aktualnie sprzedaje wózek z dodatkową budką kolor czerwony, może do tej osoby trzeba napisać(?) tutaj link do ogłoszenia olx.pl/oferta/britax-b-motion-na-gwarancji-jak-nowy-colorpack-buda-spiwor-folia-CID88-IDbE8xr.html#da080cb5f8;promoted. a widziałyście jak poszerzyli kolory www.britax-roemer.pl/akcesoria/canopy-pack-b-agile-4-plus/
        • anczet Re: Budka w b-agile plus 05.10.15, 23:27
          efjana jakie piękne kolory! Ten turkus no kusi mnie to coraz bardziej big_grin Ten turkus - zakochałam się!
          • efjana Re: Budka w b-agile plus 05.10.15, 23:30
            no ja je na dniach odkryłam, ale nie wiem gdzie je kupić, bo na allegro jest tylko jeden sprzedawca,i on ma te 4 podstawowe kolory, i jeszcze chyba w akpolu można było kupić. Tych nowych kolorowych budek jeszcze nie widziałam w sprzedaży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka