Dodaj do ulubionych

Sklep PINKIE - odradzam

04.11.15, 20:26
Pytałam Was o mufkę pinkie i zamówiłam. Sama mufka jak dla mnie słaba, bo ciągle na rączce od wózka mi się przesuwa, brakuje mi jakiegoś mechanizmu dodatkowego mocującego od wewnętrznej strony mufki do wózka. Ale faktycznie wynalazek mufka - super.

Natomiast jeśli chodzi o sklep - koszmar. Kontakt jak na obecne standardy kiepski. Odpisywali mi po 2 dniach.
Jak tylko zamówiłam i opłaciłam napisałam maila czy mogę domówić jeszcze jedną. Pani napisała, że owszem i żebym dała jej znać co. Ok. Po kilkunastu minutach. Dostaje maila, że zamowienie zostało wysłane. No to pisze, ze chyba zaszła pomyłka, bo miałam jeszcze coś domówić i się zgodzili, a oni mi, że domawiać można zanim oni wyślą i że teraz jeśli chcę coś domówić znów mam opłacić przesyłkę.
Czekam na paczkę i czekam. Mija tydzień więc informuję, że paczki jeszcze nie otrzymałam. Dostaję lakoniczną odpowiedź "mogą wystąpić opóźnienia, ponieważ dzień wcześniej było w Czechach święto narodowe". Napisałam, że rozumiem, ale moja paczka podobno już tydzień wcześniej została wysłana, więc powinna już być poza granicami Czech. W odpowiedzi dostałam maila z numerem paczki. Zadzwoniłam do GLS i okazało się, że paczka czeka w Parcel Shop, a ja miałam dwa razy pozostawione awizo. Pani na infolinii następnie informuje mnie, że najprawdopodobniej nadawca podał zły adres. Proszę w wiadomości mailowej do Pinkie o wyjaśnienie przez nich sytuacji- niestety odpowiedzi nie otrzymuje. Ostatecznie po kolejnej mojej rozmowie z GLS staję się posiadaczką mufki - po 2 tygodniach. A sklep wysyła mi odpowiedz, ze dostali maila o dostarczeniu paczki.
Pierwszy raz miałam taki problem ze sklepem internetowym. Moim zdaniem zabrakło im dobrej woli aby te dwie sytuacje postarać sie wyjaśnić asap tak abym była w pełni zadowolona. Dlatego też postanowiłam napisać tego posta. Wierzę, że w wielu sytuacjach paczki od nich dochodzą szybko, jednak być może mają problem w sytuacjach kiedy "coś" się dzieje. Ja już u nich nic nie zamówię i każdemu odradzam.
Obserwuj wątek
    • acora Re: Sklep PINKIE - odradzam 04.11.15, 21:05
      Ciesz się, że Ci odpisali. Ja od ponad dwóch tygodni próbuje uzyskać odpowiedź na temat brakującej części do mufki - zero reakcji.
      • flower_v Re: Sklep PINKIE - odradzam 05.11.15, 07:10
        Ja nigdy nie miałam z nimi problemów a zamawislam U nich dużo bo nie tylko wozkowe rzeczy ale też do pokoju dzieci. Zawsze szybko sprawnie.
        • freudina Re: Sklep PINKIE - odradzam 05.11.15, 08:53
          Też zamawiałam u nich i było szybko i sprawnie i odpowiadali na maile. Dziwne to trochę. Może z zamówieniami się nie wyrabiają bo teraz sezon na mufki i śpiwory i inne ciepłe rzeczy.
          • acora Re: Sklep PINKIE - odradzam 05.11.15, 09:57
            A czy to powód, żeby olewać klientów?
          • magma0806 Re: Sklep PINKIE - odradzam 10.11.15, 18:41
            ja zamawialam organizer do wozka i równiez nie było żadnych problemów
            • acora Re: Sklep PINKIE - odradzam 10.11.15, 18:48
              Bede zamawiac jutro mufke, to zobaczymy, jak bardzo mnie zdenerwuja wink
              • gleana Re: Sklep PINKIE - odradzam 10.11.15, 19:06
                Kupowałam wkładkę przez Allegro i też bez problemów, przesyłka była w miarę szybko.
    • sztucznamrowka Re: Sklep PINKIE - odradzam 20.11.15, 15:21
      Ja miałam do czynienia z tym sklepem w ubiegłym roku tuż przed świętami Bożego Narodzenia.
      Zamawiałam przez allegro, bo tam też wystawiają swoje produkty.
      Pomylili zamówienia i dostałam najpierw paczkę z nieswoimi rzeczami a potem właściwą.
      Poproszono mnie o zwrócenie tej omyłkowej. Potem zwrócono mi koszty wysyłki (do Czech) oraz otrzymałam dodatkowo 50zł za utrudnienia. Byłam usatysfakcjonowana wink
      Posiadam okrycie na nóżki i dwie ich mufki.
      Torby od nich bym nie kupiła ani śpiworka bo są krótkie i drogie.
    • hanna79 Re: Sklep PINKIE - up 28.02.17, 20:33
      Ktoś wie co się dzieje z tym sklepem? Od paru dni nie można tam wejść...
      • sztucznamrowka Re: Sklep PINKIE - up 09.03.17, 10:09
        Mam to samo tzn. Nie ma takiej strony, adresu serwera
        Tylko na allegro trochę ich towaru jest.
        Ja robiłam u nich większe zakupy w grudniu 2014 i grudniu 2016 i wszystko było ok
        Nie mam pojęcia o co chodzi uncertain
        Ich mufki uważam za świetne, używałam całej czarnej tej zimy.
        Mam jeszcze tą w paski, w kropki fiolet i róż oraz z najnowszych tą we fioletowe pióra
        Trochę mnie u nich denerwuje, że nie robią całych serii np. Jest śpiworek i okrycie na nóżki oraz torba violet hearts ale już mufki do tego nie ma do kompletu
        A ja uważam że komplet śpiwór plus mufka świetnie wygląda na wózku smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka