Dodaj do ulubionych

Wymiana akcesoriow wozkowych

06.11.15, 21:31
Wpadlam na pomysl, zeby zalozyc watek, gdzie bedziemy mogly wymieniac sie np. Torbami do wozka, wkladkami itp. Jest niby watek Bazarek, ale przebijac sie tam przez wszystkie ogloszenia sprzedazy ubranek itp jest niesposob.
Czy macie chec wymienic sie akcesoriami z innymi wozkomaniaczkami, zamiast sprzedawac i kupowac nowe? Jesli tak to zapraszam do wpisywania sie.
Prosze w naglowku wpisywac co macie na wymiane-bedzie latwiej szukac.
Pamietajcie zeby zostawic do siebie kontakt.

P.S mam nadzieje, ze watek sie przyjmie.
Nie znalazlam takiego. Jesli istnieje to prosze wrzuccie linka.
Obserwuj wątek
    • sermag Wymienie torbe skip-hop i wkladke jette pomaranczo 06.11.15, 21:36
      Mam na wymiane torbe skip-hop dash szara. Wymienie chetnie na inna torbe tej firmy tylko w innym kolorze, a najlepiej kolorowa.

Wkladka Jette pomaranczowa. Wymienie na wkladke maclaren w kolorze dla chlopca lub uniwersalnym.

Kontakt: sermag@gazeta.pl
      • martuska1982 torbę skip hop duo 07.11.15, 00:18
        a ja chętnie skip hop duo deluxe rożowe moro na cos wymienię, tylko nie mam pomyslu na co. Wiem jedynie, ze wyłącznie ze znanymi mi forumkami.
        martuska1982@gazeta.pl

https://i1157.photobucket.com/albums/p599/Daddy1274/wozki/IMG_0309_zps23oosrfx.jpg
    • acora Buda letnia Bee niebieska 16.11.15, 11:52
      Zupełnie nowa. Chętnie wymienię się na arctic grey smile

acora@gazeta.pl
    • variuss Spiworek quinny oceanic 16.11.15, 12:18
      Dokładnie taki:
      https://ecx.images-amazon.com/images/I/41HUBic4U4L._SY300_.jpg
      na żywo jeszcze ładniejszy, wewnątrz bawełna typy jarsey/dżersej a z zewnatrz nieprzewiewna i nieprzemakalna i jednoczesnie oddychająca tkanina, w komplecie sakiewka do zapakowania spiworka. Spiworek jest cienki ale dosc ciepły- taki wiosenno -jesienny. Real fotki na mejla dla zainteresowanych

wymienię na taki sam albo jakis inny spiworek tylo ze w "dziewczynkowej" kolorystyce, tzn wszystkie odcienie rozu, fioletu lub jakis neutralny kolor typu czarny, szary, srebrny, grafitowy,
      o długosci wewnatrz co najmniej 100 cm, najchętniej z ortalionem "w nogach"

variuss@gazeta.pl
      • martuska1982 Re: Spiworek quinny oceanic 17.11.15, 00:54
        Dziewczny, ten wątek taktujemy jak ogłoszeniowy, a'la bazarek, ale wymiana. Czyli zero pogaduch i w każdym ogłoszeniu email.
    • freudina Re: Wymiana akcesoriow wozkowych 17.11.15, 11:34
      Wymienię pałąk na tackę do BJ Elite. freudina@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka