Dodaj do ulubionych

Duża torba do wozka

14.01.16, 12:37
Dziewczyny poszukuję dużej torby, kupiłam Duo Siganture, ale jest malutka, zostawię ją sobie, ale dalej szukam. Potrzebuję torbę, ktora mozna zarówno zawiesić na wózku czy na ramieniu, takiej tez, żebym mogła do samolotu czy na jakas dłuższa wycieczkę zapakować rzeczy dla malucha. W Duo to mi sie zmieści tylko pare pieluszek. Czy ktoras ma Skip Hop Duo Double? Moze ta byłaby ok?
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Duża torba do wozka 14.01.16, 12:41
      a patrzyłaś na torby Wallaboo?
    • nellyssima [...] 14.01.16, 13:04
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • nellyssima Re: Duża torba do wozka 14.01.16, 13:05
        Forumka miało być smile
    • gniesia007 Re: Duża torba do wozka 14.01.16, 15:03
      ogłoszenia o zakupie akcesorii prosze zamieszczac w odpowiednim watku zgodnie z reg. oraz dodac kontakt do ogloszenia do wieczora.
      • flower_v Re: Duża torba do wozka 14.01.16, 16:29
        moją torbą weekendowo-samolotowa podreczna jest JuJuBe BePrepared. wszystko mam zawsze pod reka.
        na codzien jej nie uzywam bo jest b.duza. na codzien mam Storksaka.
      • flower_v Re: Duża torba do wozka 14.01.16, 16:31
        a popatrz jeszcze na Pacapod. one tez mi sie pojemne wydaja. (sama nie mialam/nie mam)
    • karioka1985 Re: Duża torba do wozka 14.01.16, 17:55
      Zerknij na lassig
      • afroddytta Re: Duża torba do wozka 14.01.16, 21:27
        Tak Lassig sa wielkie, megapojemne. I tez fajnie wyglądają jako normalna torba.
    • acora Re: Duża torba do wozka 14.01.16, 23:20
      Ta Double to jest półtora zwykłego. Może i na wózku podwójnym wygląda świetnie, to na ramieniu już bardzo średnio. Bardziej pojemna jest Dash, może dlatego, że szersza, ale minimalnie. Absolutnym mistrzem pojemnościowym jednak jest Grand Central. Jest całkiem ładna, ma dużo przegródek, jak nie zamkniesz od góry to fajnie się rozszerza i nadal wygląda dobrze. Niestety, rączka jest z ekoskóry - za tą cenę mogli jednak bardziej się postarać. Wszystkie rączki z ekoskóry w moich torebkach niestety nie wyglądają już tak, jak powinny - tworzywo odchodzi od rączki, robią się purchle itd. Nie ryzykowałabym chyba.
    • nellyssima Re: Duża torba do wozka 22.01.16, 08:40
      Kupiłam jednak te Skip Hop Double, bo sie spieszylam i tylko ta była szybko dostępna i jest ok, ważyła 5,8 kg na lotnisku smile, więc jest pakowna, bo dużo do niej zamieściłam. Tak do chodzenia z nią po mieście na ramieniu to się absolutnie nie nadaje, ale jako torba na podróż jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka