Cześć,
jestem po wielu dniach spędzonych na poszukiwaniach, wiem dokładnie czego chcę ale nie mogę znaleźć wózka który to spełni (może nie ma takiego, a może popełniam błędy w myśleniu/odrzucaniu niektórych modeli) pomóżcie proszę.
szukam 1 wózka od początku do końca wózkowania (żeby pomieścił 2latka i 3 latka (rozumiem że polskie typu Baby Design odpadają), na poczatku dla niemowala szukam dobrej amortyzacji wózka, pomopowanych kół i żeby gondola nie była nisko (oboje jestesmy wysocy), żeby wózek dobrze się prowadził (waga nie jest taka istotna/wymiary po złożeniu też). Spacerówka później - lekka w składaniu (1 ręką), lekka w prowadzeniu, duża buda osłaniająca dziecko, i możliwość jazdy dla dziecka przód i tył
I gondola i spacerówka muszą sobie dawać radę w różnych terenach - też w lesie. Nie mam nic przeciw 3 kołowcow, cena nie gra roli (nie, ze mam w bród pieniędzy, ale mogę kupić używany

.
Brałam pod uwagę i odrzuciłam ( a może niesłusznie, poprawcie mnie) :
1/ BJ CE - dla niemowlaka za twardy, za mało amortyzacji i nie ma opcji przód-tył
2/Easywalker Quatro - wydawał się super ale ma nisko zamocowaną gondolę,
3/ Emmy - super gondole, super amortyzacja, ale spacerówki wielkie, cięzkie
4/BI - za nisko gondola plus opinie że dla wysokich rodziców niewygodne
co jeszcze mogę rozważać? jestem zdesperowana - jełśi nie znajdę 1 wózka spełniającego warunki kupię jakieś tanie Baby Design na rok i później dokupię fajną spacerówkę. dziękuję za każdą opinię