Dodaj do ulubionych

Budka w bugaboo cameleon 3

26.04.16, 08:13
Powoli zaczynam polować na cameleona 3 na Allegro i zastanawia mnie kwestia budki. Niektóre aukcje maja zwykle budki które się nie rozkładają, a chyba ta rozkładana nowa budka to standard w 3?
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Budka w bugaboo cameleon 3 26.04.16, 10:07
      No wlasnie nie. Niektóre budki juz z metka cameleon3 sa nie poszerzane. Nie wiem z czego to wynika, bo nie interesowalam sie jak trojka wchodzila. Moze pierwsze modele trojki mialy zwykle jeszcze budki?
    • mojuu Re: Budka w bugaboo cameleon 3 28.04.16, 19:10
      Ja mam cama3 i budka jest rozkładana. Jeżeli mogę wciąć się w temat budki, to zastanawiam się nad dokupieniem budki przeciwsłonecznej. Warto? Nie warto? W moim mieście na pewno nie spotkam nikogo z takim wózkiem, więc brak porównania.
      Zoja.anna swojego cama kupiłam od indi_di z allegro i polecam. Bałam się strasznie, bo jednak cena za wózek była bardzo duża, ale wszystko było okej i dostałam jeszcze obszyty skórą oryginalny pałąk smile
      • martuska1982 Re: Budka w bugaboo cameleon 3 29.04.16, 12:01
        Warto smile
      • zoja.anna Re: Budka w bugaboo cameleon 3 06.05.16, 16:51
        Własne od niego poluje na wózek wink
        • mojuu Re: Budka w bugaboo cameleon 3 06.05.16, 23:58
          Odezwij się do sprzedawcy na priv jak czekasz na licytację, bardzo fajna kobieta, można się dogadać. Wystawiła mi aukcję z wózkiem bez fotelika, bo fotelik akurat już kupiłam, a i do wózka dostałam adaptery do maxi cosi
    • tillo Re: Budka w bugaboo cameleon 3 01.05.16, 10:16
      Mnie się obiło o oczy na stronie Bugaboo ( tylko teraz nie umiem znaleźć gdzie) informacja, że pierwsze modele Cameleona 3 miały jeszcze płytką budkę (przez pierwsze dwa lata chyba)
    • mojuu Re: Budka w bugaboo cameleon 3 07.05.16, 00:02
      Chciałam się pochwalić, że zamówiłam letnią dużą budkę do wózka smile Już nie mogę się doczekać, kiedy przyjdzie. Ta standardowa, rozkładana też jeszcze daje radę, ale w upały jednak może być za gorąco małej w gondoli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka