bahira81
24.07.16, 10:22
Boba juz kupiliśmy i będzie wózkiem typowo domowym ale jest jeszcze jedna drzecz która nie daje mi spokoju. Musimy kupić wózek do samochodu... W zasadzie zamówiłam juz BJ Zip ale naszly mnie wątpliwości. ..
Wózek musi być niewielki po złożeniu bo dość często wyjeżdżamy z 5 dzieci -nasza 3 i 2 synów męża z pierwszego małżeństwa. Wtedy miejsce w aucie jest na wagę złota. I tu Zip byłby idealny tyle ze chyba nie do jazdy po terenach które odwiedzamy.... Mamy domek letniskowy jeziorem w otoczeniu lasów , teściowie tez mieszkają przy lasach i tak naprawdę tam Zip nie da chyba rady zwlasz ze synek ma niecałe 7 miesięcy... Kiedy jedziemy bez chłopaków to i Bob się zmieści ale problem jest kiedy jesteśmy w komplecie.
Do głowy przyszły mi 2 wózki które podobno są niewielkie po złożeniu 2 b-motion. Pytanie który zajmuje mniej miejsca po złożeniu i wyjęciu kół ? 4 wygląda na bardziej kompaktowa bo w 3 zostaje jeszcze widelec z przedniego koła. Tak to wyglądało na obrazku a jak jest w rzeczywistości?
Czy są jakieś różnice między nimi poza ilością kół? Który się lepiej prowadzi i jest wygodniejszy dla malucha?
A może macie jakieś inne pomysły bo ja juz zglupialam?