klebek.kkk 02.02.17, 09:15 Witam, Czy drążki do mocowania gondoli z easywalker duo pasują na ramę do qtro ? Czy ma znaczenie również czy model jest starszy czy nowszy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klebek.kkk Re: drążki do gondoli easywalker 03.02.17, 13:52 Czy te drążki będą pasować do qtro? www.olx.pl/i2/oferta/easywalker-duo-easy-walker-rurki-montazowe-dlugie-i-krotkie-CID88-IDfDIqX.html#:d57db97c7e Odpowiedz Link
klebek.kkk Re: drążki do gondoli easywalker 10.02.17, 11:43 Dowiedziałam się, że drążek nie będzie pasować, ponieważ będzie za krótki. Gdzie można znaleźć taką rurkę? Przeszukałam całe olx, jednak ani śladu. Na prawdę jest to tak mało dostępne? Odpowiedz Link
thektoska Re: drążki do gondoli easywalker 11.02.17, 11:21 www.kinderwagengarage.nl/stroller-spare-parts/onderdelen-easywalker/qtro/ €19,50 plus koszta przesylki Informacja o sprzedawcy akcesoriow byla podana na stronie EW easywalker.nl/support/supportqtro/ Odpowiedz Link
thektoska Re: drążki do gondoli easywalker 11.02.17, 11:22 Nie wydaje mi sie aby łatwo było zakupić używane mocowanie. Tylko ktos kto ma zepsuty wozek lub gondole sprzedawałby je oddzielnie. Odpowiedz Link