Dodaj do ulubionych

Jaki lekki stelaz pod fotelik Concord?

16.02.18, 12:56
Jak w tytule. Dużo przemieszczam się autem, mam vana z małym bagaznikiem ze względu na trzeci rząd siedzeń. Stelaz Wanderera ciężki. Przydało by mi się coś lekkiego i małego pod fotelik.. Concordy dość specyficzne bo mają ten profix, chyba identyczne jak jane.
Concord wycofał chyba chwilowo Soul'a, Jane Minnum wprowadziło ale chwilowo ciężko znaleźć używki.
Czy przychodzi Wam coś do głowy, może być sam stelaz?
Obserwuj wątek
    • gochalodz Jane Nanuq xl 17.02.18, 14:38
      www.latiendademama.es/index.php?fc=module&module=leoproductsearch&controller=productsearch&orderby=position&orderway=desc&cate=&search_query=jane+nanuq
      • ichmama Re: Jane Nanuq xl 23.02.18, 16:12
        Dzięki! Chyba jednak nie będę kupowala nowego wózka, ale glowię się nad tym żeby znaleźć jakieś najbardziej ekonomiczne rozwiazanie. Właśnie mnie olsnilo. Znalazłam takie adaptery:
        www.muppetshop.eu/product-pol-6135-Adapter-do-fotelika-Concord.html

Montuje się je na wozki na które można montować foteliki maxi cosi. Czyli jakbym kupila najtanszy np. Quinny zapp to mógłby pasować z adapterami Concorda. Ale na Zappa też wkłada się jakieś adaptery? Czyli jak, adapter na adapter?
        • annulka79 Re: Jane Nanuq xl 23.02.18, 16:17
          Na to wyglada. Żeby na Zappa i inne zamontować MC potrzebny jest adapter, czyli jak to nazwano na zalinkowanej stronie "punkt mocowania Maxi-Cosi".
          • ichmama Re: Jane Nanuq xl 23.02.18, 18:24
            Acha. Jeszcze opcją jest jak kupię adaptery do Zipa i na to te adaptery na Maxi cosi. Ale muszę wybrać się do sklepu zobaczyć co będzie najbardziej kompaktowa opcją. Bo te zipowskie adaptery jakieś wielkie mi się wydają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka