Dodaj do ulubionych

3w1-Valco Snap Sport 4/Joie Mytrax/Cybex Balios S?

16.03.18, 16:00
Ratunku! Dziewczyny! Stoję przed zakupem wózka i chciałabym żeby posłużył nam jak najdłużej. Jeździmy trochę tu i tam więc zależało mi na pompowanych kołach i prostym składaniu ( jak w tych wszystkich wózkach, które podałam razem z siedziskiem). Macie jakieś doświadczenia? Każdy ma jakieś minusy i nie wiem co robić sad
Obserwuj wątek
    • gochalodz a britax 16.03.18, 18:57
      Wydaje mi się jednak, że Joie jest gorszej jakości niż np. Britax
      Zobacz Britax B motion z gondolą ( pasują też od xlandera ! ) i fotelikiem romer / britax.
      www.outlet-wozki.pl/produkt/gondola-navington-cadet-red/
      www.outlet-wozki.pl/produkt/gondola-x-lander-urban-blue/
      • ablacim Re: a britax 16.03.18, 21:11
        To prawda. Mam Britaxa Go i Joie Mytraxa. Bardzo lubię Mytraxa, ale pomimo jego licznych zalet Britax to inna klasa i inna jakość materiałów. Ciekawa jestem jak mi się ten Joie będzie sprawował, bo czytałam różne opinie. Póki co jako wózek jeżdżący w aucie jest ok. Gondola Joie Ramble jest raczej mała, może nie wystarczyć na długo. Niektóre dzieci (jak mojewink) szybko zaczynają krzyczeć w gondoli i wtedy wielkość gondoli nie ma takiego znaczenia, ale przydaje się spacerówka przodem do rodzica rozkładana na płasko.
        Fotelik warto dobrać do samochodu - przy mocno pochyłej kanapie kąt nachylenia może być nieodpowiedni dla maluszka. Ja np używałam Maxi Cosi cabriofix i był dużo bardziej pionowo niż Klippan Kiss, którego używamy teraz, bo mi się w tamtym dziecko awanturowało; )
      • tanzanka Re: a britax 23.03.18, 18:11
        Jej, to jestem zbita z tropu. Przez chwilę też myślałam o Britaxie... Muszę go ''zmacać" w takim razie. A wiesz coś może o jakości Cybexa?
        • asi.ulak Re: a britax 23.03.18, 19:01
          Ja nie znam dokładnie tego modelu Cybexa ale ogólnie wózki Cybex (i foteliki) tak. Moim zdaniem jakość naprawdę dobra, porównywalna do Britaxa. Co do jakości Joie mam ogromne wątpliwości (słabszy materiał, wykrzywione kółka), zresztą pisałam już o tym.
          • asi.ulak Re: a britax 23.03.18, 19:02
            Eee, nie na tym forum. W każdym razie miałam krótko Joie i sie pozbyłam jak mi się tylne kółka zaczęły rozjeżdżać.
            • gochalodz Re: a britax 24.03.18, 19:04
              To samo zauważyłam w Baby Jogger City Lite. Tylne koła się rozjeżdżają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka